Size ve Firmanıza Özel Üzeri Baskılı Boş veya Dolu CD / DVD’ler

Her gün kullandığınız CD ve DVD’ler üzerinde kendi logonuzu veya kendi tasarımlarınızı görmek istemez misiniz?

Size ve Firmanıza Özel Üzeri Baskılı Boş veya Dolu CD / DVDler
24 Kasım 2012 Cumartesi 13:11 tarihinde eklendi, 1.412 kez okundu.

Firmanızı ürün ve hizmetlerinizi, broşür katalog yerine üzerinde logonuzun basılı olduğu daha kullanışlı, etkili ve modern olan interaktif CD ve DVD’ler ile tanıtın.

 
1976’dan beri üstün nitelikte hizmet anlayışıyla çalışarak CD DVD Baskı, CD / DVD Üretim, CD / DVD Çoğaltım, CD / DVD Paketleme, Mini CD / DVD Baskı ve Kartvizit CD Baskı hususunda sektörde yapmış olduğu tanıtım ve kültür ürünleri ile kurumsal ihtiyaçlar ve gündelik kullanıma en iyi cevabı veren çözümler yaratıyor. 
 
Güneş CD ilke edinmiş olduğu kurumsal değer ve vizyonu gereğince, müşteri odaklı hizmet anlayışını ön plana çıkarmakta, gelişen teknolojinin yükselen değerlerini işine yansıtarak uzun vadeli kalıcı çözümleri uygun fiyat ve cazip ödeme koşulları ile birleştirmektedir.
 
Sahip olduğu teknik altyapı ile müşterilerine eş zamanlı fırsatlar sunan kuruluş, cd baskı ve imalatına ek olarak CD / DVD ile ilgili her alanda müşterilerini yalnız bırakmamaktadır.
 
Türkiye’nin baskılı CD / DVD ihtiyacını sağlamasının yanında baskılı usb bellek satışıda yapmaktadır.
 
Garantili ve hatasız çoğaltım garantisi veren Güneş CD, üretimini gerçekleştirmiş olduğu ürünlere ek olarak CD Kutusu,  Zarf ve tutucuları gibi aksesuar niteliğindeki pek çok ürünü merkez deposunda barındırmaktadır.
 
Eminönü bölgesi merkez olmak üzere tüm İstanbul ve yurt geneline hizmetini taşıyan firma, lojistik alt yapısı ile en hızlı teslimat yapan firma özelliğini taşımaktadır.