Smokin Takım

Modern kesime sahip tarzlardan oluşan, fit olan damatlık smokin modelleri sitemizde yer almaktadır. Özel günlerin yıldızı olmak için smokin modelleri sitemizde bulunmaktadır.

Smokin Takım
18 Mayıs 2017 Perşembe 15:59 tarihinde eklendi, 3.259 kez okundu.

Modern kesime sahip tarzlardan oluşan, fit olan damatlık smokin modelleri sitemizde yer almaktadır. Özel günlerin yıldızı olmak için smokin modelleri sitemizde bulunmaktadır. Smokin takımları arasından çeşitli modelleri sitemizden rahatlıkla inceleyebilirsiniz. Mezuniyet, düğün gibi özel günlerde karizmatik görüntüsüne karizmatiklik katmak için erkekler smokin modellerini tercih etmektedir.

 

Kaliteli Smokin Takımlar

 

Damat Ceremony takım elbise, çift renkli papyon, Tween Ceremony takım elbise modelleri de sitemizde yer alıp kaliteli kumaşlardan üretilmiştir. Smokin takımları ve şıklığınızı tamamlayacak papyon modelleri de sitemizde bulunmaktadır. Uygun fiyata son derece kaliteli kumaşlardan üretilen takım elbiselere erişmeniz mümkün. Slim fit kesimde üretilen dar yapılı vücuda oturan takım elbise modelleri de sitemizde yer alıyor.

 

Smokin Kombinleri

 

Damat markaya ait ayakkabıları da smokinlerinizin altına giyerek şıklığınızı tamamlamanız mümkün. Smokin takım modellerinde ayakkabılar, papyonlarla şık kombinler yapabilirsiniz. Modern tarza sahip smokin takım modelleri özel günlerinizde bakışları üzerinize çekecektir. Regular, slim fit takımlar mevcuttur. Sitemizde yer alan smokin modellerine www.damattween.com adresinden erişebilirsiniz.