Sneijder çok iddialı

Sneijder, yeni sezonda giyeceği 10 numaralı formayla kendini daha iyi hissedeceğini ve farklı bir sezon yaşayacağını söyledi.

Sneijder çok iddialı
25 Temmuz 2013 Perşembe 18:32 tarihinde eklendi.
Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı "Sezon başında Melo ile konuştuk. Melo iki yıldır layıkıyla o formayı taşıyordu. O da kibarlık yaptı ve bana verdi 10 numarayı. Önemli olan gösterilen performans. Uzun yıllar 10 numaralı formayı giydim, o formayla kendini daha iyi hissediyorum. Pozisyon icabı da forvet arkası oynadığım için 10 numara pozisyonunda oynuyorum. Rahat hissettiğim pozisyon da o pozisyon zaten; ama dediğim gibi numaradan ziyade göstereceğimiz performans daha anlamlı olur" diye konuştu.
 
Kendini daha da geliştirip Galatasaray'a katkı sağlamak istediğini belirten Hollandalı yıldız, "Geçtiğimiz yıl benim için zor bir yıldı. Bu sezon benim için çok farklı olacak" şeklinde konuştu.
 
Galatasaray'a gelerek doğru bir karar verdiğini düşündüğünü söyleyen Sneijder, "Inter'den sonra kariyerimde bir adım daha ileriye gitmek istiyordum. Galatasaray'da bunu başardığımı düşünüyorum. Doğru bir adım attım. Çünkü çok önemli bir camiaya geldim. Her sene şampiyonluğa oynayan bir kulüp, her yıl Avrupa arenasında olan bir camia. O yüzden de kariyerimde çok önemli bir adım attığımı düşünüyorum. Şimdi de tek amacım bana güvenen herkesi utandırmadan güzel futbol oynamak" dedi.
 
"MOURINHO İLE GÖRÜŞÜYORUM"
 
Sneijder, "Mourinho ile görüşüyorum ama bu arkadaşlıktan öte değil. Chelsea ile ilgili bir şey konuşulmadı. Sizde biliyorsunuz Jose Mourinho ile çok önemli başarılar elde etmiştik. Ondan sonra da başlayan bir dostluk vardı. Bu şekilde devam eden bir görüşme var. Ama Chelsea ile ilgili birşey konuşulmadı" diye konuştu.

DHA