Sneijder gidiyor mu?

Wesley Sneijder, transfer haberlerine açıklık getirdi. Chelsea ile ismi geçen Hollandalı yıldız, iddaların Mourinho ile olan iyi ilişkilerinden kaynaklandığını belirtti

Sneijder gidiyor mu?
21 Ekim 2013 Pazartesi 17:37 tarihinde eklendi.
Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder, transfer haberlerini yalanladı. Chelsea ile ismi geçen Sneijder, takımdan ayrılmayı düşünmediğini söyledi. Yıldız oyuncu, teknik direktör Fatih Terim'le ilişkisini ve Türkiye'ye attığı gol sonrası hissettiklerini de anlattı.
 
Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder, sarı-kırmızılı takımdan ayrılmayı düşünmüyor...
 
Son günlerde ismi sıkça Chelsea ile anılan Sneijder, transfer spekülasyonlarına nokta koydu.
 
Lig Tv'ye konuşan yıldız oyuncu, çıkan haberlerin teknik direktör Jose Mourinho ile iyi ilişkilerinden kaynaklandığını ifade ederek, "Mourinho'nun olduğu yerde her zaman benle ilgili bu tarz haberler çıkar. Ara transfer döneminde başka takımlar da gündeme gelebilir. Ancak ben Galatasaray'da mutluyum. İstanbul'u ve kulübümü seviyorum. Ayrılmaya niyetim yok" dedi.
 
“HABERLER BENİ ÜZDÜ”
 
Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'le yolların ayrılması sonrası, Sneijder'in deneyimli teknik adamla  sorunlar yaşadığı iddia edilmişti. Sneijder bu haberleri de yalanladı. Yıldız futbolcu, "Türk Milli Takımı'nın aldığı galibiyetler sonrası Fatih Terim'e mesaj attım, kutladım. O zaman bizim de teknik direktörümüzdü. Ayrıldıktan sonra çıkan haberler beni üzdü" diye konuştu.
 
“SAYGIMDAN DOLAYI SEVİNMEDİM”
 
2014 Dünya Kupası elemelerindeki son maçta Türkiye'ye attığı gol sonrası sevinmeyen Hollandalı futbolcu, yaşadığı o anı, "Bu ülkede yaşıyorum, futbol oynuyorum ve para kazanıyorum. Saygımdan dolayı attığım gol sonrası sevinmedim" sözleriyle anlattı.