Sneijder yine yok

Hollanda Milli Takımı'nın teknik patronu Louis Van Gaal, sarı kırmızılı oyuncuyu bir kez daha kadroya davet etmedi.

Sneijder yine yok
30 Ağustos 2013 Cuma 16:41 tarihinde eklendi.
Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Wesley Sneijder, yine Hollanda Milli Takımı'na çağırılmadı. Kadroyu açıkladıktan sonra Hollanda Teknik Direktörü van Gaal, ülkesinin basınına Sneijder'in şu anda takıma katılmasının faydalı olmayacağını söyledi.
 
Galatasaray’ın bu sezon oynadığı 3 maçta da sahaya ilk 11’de çıkan Hollandalı oyuncunun milli takıma alınmaması şaşkınlıkla karşılandı.
 
Hollanda, 6 Eylül'de Estonya ve ardından 10 Eylül'de Andorra ile Dünya Kupası elemeleri bazında grup maçları yapacak. Bir süredir Louis Van Gaal tarafından milli takıma çağırılmayan Sneijder ise yine kadroya girmeyi başaramadı. Sneijder'in yanı sıra Nigel De Jong da gene Gaal'ın kesik listesine takıldı.
 
Fenerbahçe'nin başarılı hücumcusu Dirk Kuyt ise kadrodaki yerini korumayı başardı.
 
Hollanda'nın kadrosu ise şu şekilde;
 
Kaleciler
Kenneth Vermeer (Ajax) Michel Vorm (Swansea City) en Jeroen Zoet (PSV).
 
Defanslar
Jeffrey Bruma (PSV), Daryl Janmaat (Feyenoord), Bruno Martins Indi (Feyenoord), Paul Verhaegh (FC Augsburg), Ron Vlaar (Aston Villa), Stefan de Vrij (Feyenoord) and Jetro Willems (PSV)
 
Orta sahalar
Jonathan de Guzman (Swansea City), Stijn Schaars (PSV), Kevin Strootman (AS Roma), Rafael van der Vaart (Hamburger SV) and Georginio Wijnaldum (PSV)
 
Forvetler
Dirk Kuyt (Fenerbahçe), Jeremain Lens (Dynamo Kiev), Robin van Persie (Manchester United), Arjen Robben (Bayern München), Ruben Schaken (Feyenoord) and Ricky van Wolfswinkel (Norwich City)

goal.com