Sneijder'den Fenerbahçe'ye mesaj

Hollandalı yıldız, Fenerbahçe için, “Onlar sadece Süper Lig takımı” dediği yönündeki iddiaları sert bir dille yalanlayıp, “Asla rakiplerimiz hakkında yorum yapmam” diye konuştu

Sneijderden Fenerbahçeye mesaj
15 Aralık 2013 Pazar 11:10 tarihinde eklendi.
FANATİK gazetesinde yer alan habere göre; Juventus maçının kahramanı Wesley Sneijder’in, Fenerbahçe ile ilgili olarak, “Onlar sadece Süper Lig takımı, biz ise Şampiyonlar Ligi’nde oynuyoruz” dediği iddia edilmişti. Hollandalı futbolcu, hakkında yapılan bu haber karşısında küplere bindi. 29 yaşındaki oyuncunun, “Ben bugünlere gelirken böyle bir kariyere sahip olduysam, rakiplere duyduğum saygıdan dolayıdır. Ben asla rakipler hakkında yorum yapmam. Kendi takımıma, kendi işime bakarım” dediği öğrenildi.

Bu arada Manchester United’dan menacerler vasıtasıyla gelen teklifi geri çevirmesine karşın, İngiliz kulüplerinin Hollandalı futbolcuyla ilgilenmeye devam ettiği bildirildi. Galatasaray Yönetimi ise Sneijder’i gönderme fikrine sıcak bakmıyor. Mancini’nin, mevcut sistemin devamlılığı açısından Sneijder’e ihtiyaç duyduğunu belirttiği dile getirildi.