Sneijder'e Mancini engeli

FANATİK gazetesinde yer alan habere göre; Manchester United'ın Hollandalı futbolcuya ısrarla haber göndermesi üzerine devreye giren Mancini'nin, “Seni kesinlikle bırakmak istemiyorum” dediği ve bu düşüncesini yönetime de ilettiği belirlendi

Sneijdere Mancini engeli
18 Aralık 2013 Çarşamba 09:24 tarihinde eklendi.
Sir Alex Ferguson sonrası, David Moyes yönetiminde zor günler geçiren Manchester United, devre arasında kadrosunu güçlendirerek, Premier Lig’de zirve yarışına yeniden ortak olmayı hedefliyor.

Bunun için geniş bir transfer listesi hazırlayan İngiliz devinin almak istediği öncelikli oyunculardan biri de Wesley Sneijder. Hollandalı futbolcuya ısrarla menacerler aracılığıyla haber gönderen United’ın bu girişimden, teknik direktör Roberto Mancini’nin de haberdar olduğu öğrenildi. 
 
‘Aklına bile getirme’
 
Bunun üzerine öğrencisiyle bir görüşme yapan İtalyan hocanın, “Seni kesinlikle bırakmak istemiyorum. Oyun sistemimde en önemli parçalardan birisin. Transfer işini aklına bile getirme” dediği bildirildi. Sneijder de daha önce dolaylı yoldan gelen bu teklifleri, “Galatasaray’da çok mutluyum” diyerek geri çevirmişti. Juventus’a attığı golle klasını bir kez daha ortaya koyan 29 yaşındaki futbolcu, 2014 Dünya Kupası’nda Hollanda Milli Takımı’nın kadrosunda yer almayı planlıyor.