Sobadan zehirlenen koca öldü, eşi hastanelik oldu

AYDIN'ın Nazilli İlçesi'nde, dün gece kömür sobasından sızan gazdan zehirlenip hastaneye kaldırılan, serup tedavisi uygulanıp bir süre gözlem altında tutulduktan sonra taburcu edilen 79 yaşındaki Osman Bayamcı, bugün evinde ölü bulundu

Sobadan zehirlenen koca öldü, eşi hastanelik oldu
10 Aralık 2016 Cumartesi 20:15 tarihinde eklendi.
AYDIN'ın Nazilli İlçesi'nde, dün gece kömür sobasından sızan gazdan zehirlenip hastaneye kaldırılan, serup tedavisi uygulanıp bir süre gözlem altında tutulduktan sonra taburcu edilen 79 yaşındaki Osman Bayamcı, bugün evinde ölü bulundu. Yarı baygın haldeki eşi 70 yaşındaki Meryem Bayamcı ise tekrar hastaneye kaldırıldı.
 
Uzun yıllar yurt dışında işçi olarak çalıştıktan sonra emekli olup Türkiye'ye kesin dönüş yapan Osman ve Meryem çifti, dün saat 22.00 sıralarında, Turan Mahallesi 129/1 Sokak'ta, iki katlı bir binanın üst katındaki evlerinde kömür sobasından sızan karbonmonoksit gazından zehirlendi. Çiftin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Bayamcı çifti, ambulansla Nazilli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Serum takılıp, bir saat gözetim altında tutulduğu ileri sürülen çift, daha sonra evlerine gönderildi. 
 
Bugün öğle saatlerine kadar Bayamcı çiftinin dışarı çıkmamasından şüphelenen alt kattaki kiracısı, durumu polise ve 112 Acil Servis'e bildirdi. Bir yandan da merdiven dayayarak çıktığı üst kattan eve giren kiracıları, Osman Bayamcı'yı oturma odasında kanepede, eşini meryem Bayamcı'yı ise yerde hareketsiz halde buldu. 
 
Gelen sağlık ekipleri, Osman Bayramcı'nın öldüğünü belirlerken, yarı baygın haldeki eşi Meryem Bayamcı ise tekrar Nazilli Devlet Hastanesi'ne kaldırılıp, tedaviye alındı.
 
Osman Bayamcı'nın cesedi de polis ve savcının olay yerindeki incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu'nun morguna gönderildi.