Şöhret her kapıyı açmıyor

Reyting rekortmeni 'Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin 3 yıldızı Aras Bulut İyemli, Yıldız Çağrı Atiksoy ve Tolga Güleç, önceki akşam ünlü gece kulübu Reina'dan içeri alınmadı.

22 Eylül 2011 Perşembe 09:38 tarihinde eklendi.

 


 
Geçen sezon milyonları ekran başına çivileyen, bu sezona da reyting rekorları kırarak başlayan Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinin genç oyuncuları Aras Bulut İynemli, Yıldız Çağrı Atiksoy ve Tolga Güleç önceki aksam eğlenmek için İstanbul'un gözde kulüplerinden Reina'ya gitti. Kulübün kapısında koruma engeline takılan üçlü kendilerini tanıtmaya çalıştı.
 
DAKİKALARCA DİL DÖKTÜLER
 
Reina'nın korumaları tüm ısrarlarına rağmen Aras Bulut İyemli, Yıldız Çağrı Atiksoy ve Tolga Güleç'i içeri alınmadı. Dakikalarca dil döken üç oyuncu, gazetecilerin fotoğraf çektiğini görünce içeri girmek için iyice hırs yaptı. Elinden telefonu düşmeyen ve sürekli birilerini arayan İynemli, Atiksoy ve Güleç sonuç alamayınca bir taksiyle Ortaköy'den ayrıldı.
 
30 yaşına basan Tolga Güleç'in doğum günü kutlaması zehir oldu. Genç oyuncuların gecenin ilerleyen saatlerinde gece kulübüne döndüğü ve bu kez içeri girip eğlendikleri öğrenildi

Habertürk