ŞOK! Cinsel ilişki kölesi yaptılar! 900 kadınla...

IŞİD tarafından bir seks kölesi olarak satılan kadın, yüzlerce kadın ve çocuğa tecavüz ettiğini itiraf eden teröristlerle yüzleşti ve; "Bu kızların gözyaşlarını ödeyeceksiniz" dedi.

ŞOK! Cinsel ilişki kölesi yaptılar! 900 kadınla...
06 Şubat 2018 Salı 11:20 tarihinde eklendi, 2.489 kez okundu.
IŞİD tarafından kaçırılan ve bir seks kölesi olarak satılan bir Yezidi kadın, Sincar'daki baskınlarda yer alan bir IŞİD'li ile yüzleşti.
 
Saif isimli terörist tarafından esir tutulup defalarca tecavüze uğrayan Shireen, Stacey Dooley tarafından çekilen Face To Face adlı yeni bir BBC Three belgeselinin parçası olarak iki buçuk yıl boyunca tutulduğu Irak'ın Musul şehrinde yaşadığı cehennemle yüzleşti. 
 
Program sırasında Shireen, Saif ölmeden ve kaçmayı başarmadan önce yaşadıklarının korkunç olduğunu, 4 kez intihar girişiminde bulunduğunu anlatarak bir 'cehennem'in ortasında kaldığını ortaya koydu. 
 
Shireen, "Ölme umudunu kaybettim, kendimizi öldürmeme izin vermiyorlardı. Dört kez denedim."
 
Shireen ayrıca, "Saif insanları korkutup öldürürdü. Neler yaşayabileceğimden ziyade ölmüş olmayı tercih ederdim" dedi.
 
Irak'taki yolculuklarının ardından Stacey ve Shireen, IŞİD'li Anmar'ın 900 kişiyi öldürdüğünü itiraf etmesinden önce ve terör örgütüne neden katıldığı konusunda meydan okudu.
 
Stacey, Anmar'ın IŞİD üyesi olduğu sırada kaç kadın ve çocuğa tecavüz ettiğini duyduğu sırada dehşete düştü.
 
"Onlarla birlikte olduğum süre içinde 15 ila 16 yaşındalardı. Belki 50 ve daha yaşça büyük olanlar vardı. 200'den fazla kişiye tecavüz ettim" diyen Anmar, "Seks yapmaya gelince kimse bunu kontrol edemez, çok güçlü bir arzudur" dedi.