Şok iddia: Erbakan'ı zehirlediler

Objektif Programı'na katılan Refah Partisi eski milletvekili Hasan Hüseyin Ceylan, çok çarpıcı bir iddiada bulundu ve Necmeddin Erbakan'ın zehirlendiğini iddia etti.

Şok iddia: Erbakanı zehirlediler
16 Ağustos 2013 Cuma 09:29 tarihinde eklendi, 1.577 kez okundu.
Türkiye 'nin dünden bugüne değişiminin tartışıldığı Objektif programında gündemde uzun süre yer edecek bir iddia ortaya atıldı.
 
Refah Partisi eski milletvekili Hasan Hüseyin Ceylan, “Erbakan hocamı o röportajdan da hatırlıyorsunuz 1.92 1.93 boyunda olan bir insandı. 28 Şubat 'tan sonra yüzde yüz kanaat getirdim ki Erbakan hocam, Bülent Ecevit hastanede tedavi kavramlarıyla nasıl güçsüz, takatsiz, yürüyemez hale düşürüldüyse Erbakan hocam rahmetli olduğu gün adeta yürüyemez durumda 1.65 boya düşmüştü, konuşamaz hale gelmişti. Çok net bir ifade ile iddiayı ortaya atıyorum Erbakan hocamı Ergenekon zehirlemiştir. Bedensel olarak zehirlemiştir. Yaşam hali ile zehirlemiştir.” dedi. 
 
AYNI DÖNEMDE GERÇEKLEŞEN ESRARENGİZ ÖLÜM 
 
Hasan Hüseyin Ceylan aynı dönemlerde Prof. Dr. Esad Coşan 'ın Avusturalya 'da son derece ıssız bir köy yolunda araba çarpası sonucu öldüğünü hatırlattı. İddiaların devamının geleceğini belirtti.