Şoka giren koca öyle bir şey yaptı ki!

Zonguldak'ta trenin altında kalan kadın hayatını kaybetti. Şoka giren kadının kocası eşinin ikiye ayrılan vücudunun bir parçasını evin önüne taşıdı.

Şoka giren koca öyle bir şey yaptı ki!
28 Eylül 2012 Cuma 15:25 tarihinde eklendi, 2.195 kez okundu.

Alınan bilgiye göre, Semra Karabela (40), Çaydamar Mahallesi'ndeki evlerinin önünde ray değiştirmek için manevra yapan Ömer Y'nin idaresindeki Türkiye Taşkömürü Kurumu'na (TTK) ait 10001 sefer sayılı yük treninin altında kaldı. 

     
İki çocuk annesi Karabela'nın tren altında kalarak yaşamını yitirdiğini gören eşi Atilla Karabela, olayın şokuyla eşinin ikiye ayrılan vücudunun bir parçasını evin önüne taşıdı. 
     
Haber verilen polis ekiplerinin olay yerindeki incelemelerinin ardından Karabela'nın cesedi, Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. 
     
Kadının, tırmıkla vagonlarındaki kömürün bir kısmını daha sonra toplamak üzere yere düşürmek istediği, ancak tırmığın vagona takılması sonucu dengesinin kaybederek trenin altında kaldığı iddia edildi. 
   
 TTK'dan yüklediği kömürü Zonguldak Kargo Limanı'na götürdüğü öğrenilen makinist Ömer Y, ifadesi alınmak için polis merkezine götürüldü.