Sokak ortasında dehşete düşüren kavga

Çanakkale'nin Ayvacık İlçesi'nde, yeğeninin bir süre önce tartıştığı kişilerle yolda karşılaşan 34 yaşındaki Mehmet Bilgin, bıçaklı ve satırlı saldırıya uğradı.

Sokak ortasında dehşete düşüren kavga
20 Ağustos 2014 Çarşamba 11:03 tarihinde eklendi.
Meşrubat kasasıyla kendini korumaya çalışan Bilgin ile kendisine yardıma koşan yeğeni M.F. yaralandı. Hastaneye kaldırılan dayı, yeğen tedavi sonrası taburcu edilirken, o anlar bir işyerinin güvenli kamerasınca kaydedildi.

İŞTE O GÖRÜNTÜLER- VİDEO
 
Olay, geçen 11 Ağustos Pazartesi günü, ilçeye bağlı Küçükkuyu Beldesi liman içinde meydana geldi. Beldede boya ve badana işiyle uğraşan Mehmet Bilgin, evine gitmek üzere yürümeye başladı. Bilgin, yolda, yeğeni M.F. ile bir süre önce tartışan 6 kişiyle karşılaştı. M.F. ile tartışan grup, bir anda bıçak ve satırla saldırmaya başladı. Bilgin, saldırganlardan eline geçirdiği bir meşrubat kasasıyla korunmaya çalıştı.
 
Evine yakın bir noktada dayısının saldırıya uğradığını duyup yardıma koşan M.F., satırı saldırganın elinden almayı başardı. Ancak dayısı gibi yere düşen M.F. de tekmelendi. Saldırganlar olay yerinden kaçarken, dayı ve yeğen ambulansla hastaneye kaldırıldı. Yeğen M.F. aynı gün, şans eseri satırın ters tarafı isabet eden, ancak karnından ve kalçasından bıçakla yaralanan Bilgin ise 2 gün sonra taburcu edildi. Bıçak ve satırlı saldırı anı bir işyerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Jandarma ekipleri saldırganların yakalanması için çalışma başlatırken, soruşturmanın sürdüğü bildirildi.