Sokak ortasında infaz!

Erol Soyubelli, başına isabet eden kurşunla kaldırıldığı hastanede öldü.

06 Ocak 2013 Pazar 23:53 tarihinde eklendi.

 

Adana'da 45 yaşındaki Erol Soyubelli yeğeni ile yürüdüğü sırada, aralarında husumet bulunan bir kişinin silahlı saldırısı sonucu başına isabet eden kurşunla kaldırıldığı hastanede öldü. Soyubelli'nin yeğenin de ağır yaralandığı saldırıda polis kaçan zanlının yakalanması için çalışma başlatı.
 
Olay, saat 19.30 sıralarında merkez Seyhan İlçesi Şehit Duran Mahallesi Manisalı Alibey Caddesi üzerinde meydana geldi. Erol Soyubelli yeğeni 25 yaşındaki Hacı Soyubelli ile cadde üzerinde yürüdükleri sırada iddiaya göre aralarında husumet bulunan Erdinç İ. tarafından kurşun yağmuruna tutuldu. Erol ve Hacı Soyubelli vücutlarına isabet eden kurşunlarla kanlar içerisinde yere yığılırken, Erdinç İ., bir dolmuşa binerek olay yerinden kaçtı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen polis ekipleri güvenlik önlemi alırken yaralı amca yeğen ambulanslarla Adana Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Başına kurşun isabet eden Erol Soyubelli, yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybederken durumu ağır olan yeğeni Hacı Soyubelli, TOKİ Numune Hastanesi'ne sevk edildi.
 
Olay sonrası görgü tanıklarının ifadelerine başvuran polis ekipleri dolmuşa binerek kaçan zanlı Erdinç İ.'nin yakalanması için geniş çaplı soruşturma başlattı.

DHA