Sokak ortasında infaz

ADANA'da 26 yaşındaki Recep Deran, arkadaşı ile sohbet ettiği sırada, plakası kapatılmış motosikletle gelen 2 kişinin pompalı tüfekli saldırısında öldü. Deran'ın katil zanlısı olarak, tutuklanmasına neden olan yaraladığı hasımları üzerinde duruluyor.

Sokak ortasında infaz
03 Mart 2015 Salı 14:06 tarihinde eklendi.
ADANA'da 26 yaşındaki Recep Deran, arkadaşı ile sohbet ettiği sırada, plakası kapatılmış motosikletle gelen 2 kişinin pompalı tüfekli saldırısında öldü.
 
Deran'ın katil zanlısı olarak, tutuklanmasına neden olan yaraladığı hasımları üzerinde duruluyor. 
 
Merkez Seyhan İlçesi'nin Yeşilyuva Mahallesi'nde oturan Recep Deran, akşam saatlerinde arkadaşları ile buluşmak için evden çıktı. Silahla adam yaralama suçundan bir süre cezaevinde yatıp, bir ay önce tahliye olan Deran, Mirzaçelebi Sokak'ta sohbet ederken yanlarına, plakasının üzeri kapatılmış bir motosiklet geldi. Motosiklet üzerindeki kar makseli olduğu ileri sürülen kimliği belirsiz 2 saldırgan, pompalı av tüfeğiyle ateş açtı. Saldırganların silahından çıkan saçmalar, 8 ay önce baba olan Deran'ın vücuduna isabet etti. Ağır yaralanan Deran, yere yığılırken saldırganlar ise motosikletle olay yerinden kaçtı. Özel Güney Adana Hastanesi'ne kaldırılan Recep Deran, doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı. 
 
Adana Adli Tıp Kurumu Morgu'nda otopsi yapılan Recep Deran'ın cenazesi, yakınları tarafından teslim alındı. Deran, Küçükoba Mezarlığı'nda toprağa verildi. Yaralama suçundan cezaevinde yatıp tahliye olan Deran'ın, intikam cinayetine kurban gitmiş olabileceğini değerlendiren polis, olayı çok yönlü olarak soruşturuyor. 

DHA