Sokak ortasında sürpriz evlilik teklifi

Edirne'de bir giyim firmasında çalışan 24 yaşındaki Mehmet Aktaş, bir yıldır birlikte olduğu aynı yaştaki kız arkadaşı Aysel Vatan'a sokak ortasında diz çökerek evlenme teklif etti.

Sokak ortasında sürpriz evlilik teklifi
21 Nisan 2014 Pazartesi 11:09 tarihinde eklendi.
Arkadaşlarının da 'Seni Çok Seviyorum, Benimle Evlenir Misin?' yazılı fotoğraflarının yer aldığı pankart taşıdığı Aktaş'ın sürprizi karşısında şaşıran Aysel Vatan, yüzüğü taktıktan sonra 'Evet' diyerek evlenme teklifini kabul etti.
 
Mehmet Aktaş, bir yıldır arkadaşlık ettiği Aysel Vatan'a evlenmek teklifi yapmak için arkadaşlarıyla hazırlık yaparak Saraçlar Caddesi'ne geldi. Arkadaşları üzerinde 'Seni Çok Seviyorum, Benimle Evlenir Misin?' yazılı kalp içinde fotoğraflarının yer aldığı pankart açarken, Aysel Vatan'ı caddeye getiren Mehmet Aktaş önünde diz çökerek evlenmek teklif etti. 
 
Aldığı teklif karşısında şaşıran genç kız, yüzüğü taktıktan sonra 'Evet' diyerek evlilik teklifini kabul etti. Bir yıldır birlikte olduğu sevgilisine farklı bir şekilde evlilik teklifi yapmak istediğini belirten Mehmet Aktaş, "Biz aynı işyerinde çalışıyoruz ve bir yıldır beraberiz. Farklı bir evlilik teklifi yaparak bu anı unutulmak yapmak istedim. Arkadaşlarımda bana yardım ettiler. Aysel teklifimi kabul ettiği için çok mutluyum" dedi.
 
Aysel Vatan ise evlilik teklifinin kendisi için büyük sürpriz olduğunu ifade ederek, "Böyle bir teklif beklemiyordum. Benim için büyük süpriz oldu. Evlilik teklifini de mutlulukla kabul ettim. Burada olan herkese çok teşekkür ederim" diye konuştu.
 
İkilliyi ilk kutlayanlar da arkadaşları oldu. Caddeden geçerken evlilik teklifini görenler ise meraklı gözlerle olanları izledi

DHA