Sokak ortasında zorbalık!

Şişli’de aynı üniversitede okuyan kız arkadaşını otomobilden indirip döven şahsı vatandaşlar engelledi

Sokak ortasında zorbalık!
20 Mayıs 2013 Pazartesi 17:44 tarihinde eklendi.

Şişli’de aynı üniversitede okuyan kız arkadaşını otomobilden indirip döven şahsı vatandaşlar engelledi. Saldırgan genç, polis tarafından gözaltına alındı.

Piyalepaşa Bulvarı üzerinde otomobilleri ile seyahat eden Bahçeşehir Üniversitesi öğrencileri Gazi A. ile Derya M. tartıştı. Tartışma sonrası sinirlerine hakim olamayan Gazi A. kız arkadaşına vurmaya başladı. Aracın içinde vurmakla da yetinmeyen Gazi A., genç kızı dışarı çıkarıp, vurmaya devam etti. Genç kızın tekme ve yumrukla yerde sürüklendiğini gören vatandaşlar olaya müdahale etti. Kısa sürede olay yerine gelen sivil polisler, şahsı etkisiz hale getirdikten sonra, Derya M.’yi sakinleştirmeye çalıştı. Görüntülenmekten çekinen Derya M. ise olay yerine geldiği otomobiliyle uzaklaştı.

Şahsın, kızın başını araca daha sonra da yere vurduğunu söyleyen görgü tanıkları, saldırgan genci etkisiz hale getirdikten sonra polisi aradıklarını söyledi. Olaya müdahale etmemeleri durumunda kızın hayatının tehlikeye girebileceğini anlatan Cuma Durmuş, “Biz olmasaydık adam kızı öldürecekti.” diye konuştu.

Feriköy Polis Merkezi’nde işlemleri yapılan Gazi A.’nın sorgusu sürüyor.


CİHAN