"Sokaktan para toplamıyorum"

Ekinci Suada'da hesabı ödemeden kaçtığı iddialarına açıklık getirdi

Sokaktan para toplamıyorum
28 Temmuz 2011 Perşembe 09:10 tarihinde eklendi, 1.013 kez okundu.

 

Tuğba Ekinci'nin, önceki gün Suada'da hesap ödemeden çekip gitmesi magazin gündemine bomba gibi düştü. Hesabı abartılı buluğu için ödemeden giden Tuğba Ekici, Star Tv ekranlarında yayınlanan Pişti'de programında hakkında çıkan iddialara yanıt verdi.
 
ADİSYONA FAZLA İÇECEK YAZMIŞLAR
 
Gittiği her mekanda hesap ödediğini kaydeden ünlü sanatçı " O gün saat 6'da bana bir şeyler getiren bir çift arkadaşım vardı. Kapıya not bıraktım yerimin gösterin diye. Ben gittiğim yerlerde asla arkadaşlarıma hesap ödetmem. Garsonlarda bu iyi niyetimi suiistimale çevirmişler. Adisyona ara içecekler diye bir giriş yapılmış. Bunların giriş ücreti olduğunu söylediler. Bende garsonlara "arkadaşlar ayıptır" dedim. Ben 4-5 yıldır buraya gidiyorum. Ne ben ne de arkadaşlarım buraya giriş ücreti ödemedim. Arkadaşlarımda zaten saat 6'da geldi." dedi.
 
Yürürken garsonların arkalarından gelmesinin sanatçı kimliğine zarar verdiğini söyleyen Tuğba Ekinci " Ben altta kalmayı sevmem ve sesimi yükselttim. Ben sokaktan para toplamıyorum. Bu yüzden kimseye de paramı yediremem. Salak gibi, geri zekalı gibi." şeklinde konuştu.