Söke'de festival zamanı

Aydın ili Söke İlçesinde bu yıl 10.’su gerçekleşecek olan Kurtuluş Etkinlikleri ve Pamuk Festivali hazırlıkları tamamlandı.

Sökede festival zamanı
24 Ağustos 2013 Cumartesi 17:02 tarihinde eklendi.

30 Ağustos Zafer Bayramı coşkusu ile başlayacak olan Kurtuluş Etkinlikleri ve Pamuk Festivali 6 Eylül’e kadar sürecek. Konserli gecelerde ünlü sanatçılar Sökeliler ile buluşacak. Etkinliğe Türk halk müziğinin sevilen ismi Şükriye Tutkun, Tayfun Talipoğlu ve pop müziğin sevilen sanatçısı Murat Dalkılıç davet edildi.

30 Ağustos Cuma günü Sökeli müzisyenler Mustafa Sevindik ve Murat Gökdere’nin de yeraldığı ‘Takatuka Band’ Grubu, 31 Ağustos Cumartesi günü Sökeli Genç Grup ‘Darbe’, 1 Eylül’de ‘Şükriye Tutkun’, 2 Eylül’de Söke Türk Sanat Müziği Korosu, 3 Eylül’de Tayfun Talipoğlu, 4 Eylül’de Almanya’da yaşayan Sökeli sanatçı Dilek Eser, 5 Eylül’de Söke Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu, 6 Eylül’de Murat Dalkılıç Söke’de sahne alacak. Etkinliklere Söke Belediyesi Şehir Bandosu renk katacak.

Bu arada her yıl Kurtuluş Etkinlikleri ve Pamuk Festivali döneminde açılışı yapılan ve bu yıl 20.’si gerçekleşecek Söke Tarım-Sanayi ve Ticaret Panayırı 3 Eylül’de açılıyor. Söke Belediyesi’nin öncülüğünde Söke Genç İş Adamları Derneği (SÖGİAD) tarafından düzenlenen Söke Tarım-Sanayi ve Ticaret Panayırı çeşitli sektörlerden firmaların katılımıyla Söke Kapalı Pazar Yeri’nde gerçekleşecek.

Söke Belediye Başkanı Necdet Özekmekçi; başta Söke halkı olmak üzere tüm bölge halkını etkinliklere beklediklerini söyledi.


CİHAN