Solin annesini bırakanlara teşekkür etti

Anneleri tahliye edildikleri için çok mutlu olan Cizreli Solin ve Mirhat, annelerini bırakanlara teşekkürlerini iletti.

Solin annesini bırakanlara teşekkür etti
11 Şubat 2013 Pazartesi 17:42 tarihinde eklendi.

 

Şırnak’ın Cizre ilçesinde 2011 yılında KCK operasyonu kapsamında gözaltına alındıktan sonra tutuklanan eski Cizre Belediye Başkan Yardımcısı Hanım Onur’un lösemi hastası kızı 5 yaşındaki Solin’e bakması için mahkeme tarafından tahliye edilmesiyle çocukları büyük sevinç yaşadı. Evinde neşe dolu anlar yaşanırken, Hanım Onur’un çocukları Mirhat ve Solin annelerini bırakanlara teşekkür etti.
 
Mirhat, “Buradan bize ilgi gösteren herkese çok teşekkür ediyorum. Annemin bırakıldığı için çok mutluyum. Umarım cezaevinde bulunan bütün anneler de bir an önce çocuklarına kavuşur. Barış da bir an önce sağlanır. Biz annemizi istedik ve annemizi aldık. Bizim gibi binlerce çocuk umarım annelerine kavuşurlar. Allah böyle bir duru hiçbir çocuğa yaşatmasın. Çok kötü idi. Çünkü bir çocuk annesinin yanında olmadan bir gün bile durmaz. Yanında olmasa çok ağlar ve çok üzülür. Anneannemler, teyzemler, halamlar baktı. Çok mutluyum. Annemi çok özlemişim. Bir buçuk yıldır anne özlemimi böyle resimlerine bakıp öperek geçiriyorum.” dedi.
 
Fazla konuşamayan Solin de annesinin bırakılmasıyla çok mutlu olduğunu söyledi. Annesini bırakanlara teşekkür eden Solin, annesini çok özlediğini dile getirdi.

CİHAN