"Son 32 takım arasına girmek istiyoruz"

Trabzonspor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, UEFA Avupa Ligi’nde son 32 takım arasına kalmak istediklerini, bunun yolunun da Limassol maçından geçtiğini söyledi.

Son 32 takım arasına girmek istiyoruz
27 Kasım 2013 Çarşamba 18:30 tarihinde eklendi.
Akçay, UEFA Avrupa Ligi J Grubu’nda yarın Kıbrıs Rum kesimi temsilcisi Apollon Limassol ile oynayacakları maç öncesi futbolculardan Kadir Keleş ile Hüseyin Avni Aker Stadı’nda basın toplantısı düzenledi. Kendileri açısından prestij maçlarından birine çıkacaklarını ifade eden tecrübeli hoca, “Umarım işler beklediğimiz gibi gittiğinde 32 takımın içerisine girmenin sevinci ve mutluluğunu yaşamış olacağız. Oradaki başlangıçla birlikte de Avrupa Ligi’ndeki başarılarımızı sürdürmek istiyoruz. Trabzonspor’u yakışır bir mücadele vereceğiz. Bunun yolu da yarınki maçtan geçiyor. Oyuncularımız ve biz maça hazırız.” dedi.
 
Hiçbir müsabakanın mücadele etmeden ve oynanmadan kazanılmadığına vurgu yapan Akçay, “Umarım yarın bu mücadeleyi sahaya yansıtırız ve işleri istediğimiz gibi gelişir.” ifadelerini kullandı. 
 
Genç futbolcu Kadir Keleş, mücadele düzeyi çok yüksel bir maç oynayacaklarını söyledi. Kadir, “Dişe diş bir maç olacak. Beraberlikle gruptan çıkmayı garantiliyoruz ama biz grup lideri olarak çıkmak istiyoruz. Onun için galip gelmek istiyoruz. İnşaallah kazanan biz oluruz.” diye konuştu.

CİHAN