Son durum

YILBAŞI gecesi yaşanan saldırının ardından kapanan ve 22 Mayıs 2017 tarihinde kaçak olduğu gerekçesiyle yıkılan Reina gece kulübünün enkazının büyük bölümü kaldırıldı.

Son durum
30 Haziran 2017 Cuma 16:31 tarihinde eklendi.
YILBAŞI gecesi yaşanan saldırının ardından kapanan ve 22 Mayıs 2017 tarihinde kaçak olduğu gerekçesiyle yıkılan Reina gece kulübünün enkazının büyük bölümü kaldırıldı. 28 Mayıs'ta yıkılan Kuruçeşme suada yapılan yıkımın ardından enkaz kaldırma çalışmalarının başladığı belirtilsede, çok büyük bir kısmı halen adanın üzerinde duruyor. Her iki yıkımın ardından ortaya çıkan enkaz görüntü kirliliği oluşturduğu için yoğun eleştirilere neden olmuştu.
 
İstanbul boğazında 2017 yılının yılbaşı gecesi yaşanan terör saldırısının ardından kapatılan ve 22 Mayıs 2017 tarihinde sürpriz bir şekilde belediye ekipleri tarafından yıkılan eski Reina gece kulübünün enkazının büyük bölümü bölümü kaldırıldı. Yıkımın ardından Boğazda görüntü kirliliğine neden olduğu için eleştirilen harfiyatın büyük bölününün kamyonlara yüklenerek bölgeden uzaklaştırıldığı öğrenildi. Çalışmalar sırasında bahçe bölümünde bulunan enkazın neredeyse tamamı taşınırken, iç bölümlerdeki harfiyatın halen durduğu görüldü. öte yandan 28 Mayıs 2017 tarihinde yine belediye ekipleri tarafından Suada'daki yıkımdan geri kalan harfiyat ise büyük ölçüde duruyor. Bu enkazında kaldırılma çalışmalarının başladığı belirtilsede enkazın büyük bölümü halen ada üzerinde duruyor ve görüntü kirlililği yaratmaya devam ediyor. Ada üzerinde bulunan havuzun tamamen boşaltıldığı görüldü.