"Son gol bizi rahatlattı"

Spor Toto Süper Lig'de kendi sahasında Mersin İdmanyurdu'nu 1-0 yenen Akhisar Belediyespor'da Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, son dakikada attıkları golün ligde kalma adına kendilerini çok rahatlattığını söyledi.

Son gol bizi rahatlattı
13 Mayıs 2013 Pazartesi 23:52 tarihinde eklendi.

 

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Hamzaoğlu, "Bugün ligin sonunu ilgilendiren kritik bir maça çıktık. Her ne kadar lige veda etmiş bir takımla oynasak da bugün işimizin zor olacağını biliyorduk. Maçın genelinde biz üstün oynadık." diyerek şunları söyledi:
 
"Biraz telaş yaptığımız için ilk yarıda bulduğumuz pozisyonları değerlendiremedik. Gol son dakikada olsa bizi çok rahatladı. Önümüzde henüz bir hafta daha var. Son maçı oynamadan her şey bitmiş olmuyor. Son maça da aynı ciddiyetle çıkıp bu ligde kalmak istiyoruz. Bundan sonra Orduspor maçını düşünüyoruz. Biz bugün inandık ve sonuna kadar mücadele ettik. Bütün oyuncularımı tebrik ediyorum.”
 
Taraftara göstermiş olduğu destekten dolayı teşekkür eden Hamzaoğlu, “Bugün statta belki lig boyunca en dolu şekilde oynadık. Onlar bize inandı Allah’a şükür bizde onları mahcup etmedik. Ligin dibindeyken bile bize olan desteklerini esirgemediler." dedi.
 
Akhisar Belediyesporlu Çağdaş Atan'da yaptığı açıklamada, “33 yaşındayım, belki 400 üzerinde maç oynadım ama insan yine de stres yapıyor. Hepimiz yüzde yüz performansla oynadığımızı düşünmüyorum. Biz kaçırdıkça Mersin İdmanyurdu daha özgüvenli oynamaya başladı. Golcümüz yine üzerine düşeni yaptı ve son dakikada golünü attı. Takımımız tarih yazıyor." dedi.
 
Akhisar Belediyespor’un savunma oyuncusu Sonko zor bir maç olduğunu söyledi. Sonko, "Mersin İdmanyurdu bütün sezon böyle oynasalardı sanırım ligde kalırlardı. Gerçekten çok iyi oynadılar. Maçta çok gergindik ama tabii ki biz yılmadık ve sonuna kadar savaştık. Gkekas’ın sihiri yine bizi kurtardı.” dedi.

CİHAN