Son haftaya şampiyon gireriz!

Fenerbahçe’de teknik heyet şampiyonluğa son haftaya kalmadan ulaşacaklarına inanıyor

Son haftaya şampiyon gireriz!
01 Mayıs 2011 Pazar 13:16 tarihinde eklendi, 1.084 kez okundu.

 

Fenerbahçe’de teknik heyet ve tüm futbolculardaki ortak düşünce şu: “Trabzon; G.Antep, Buca ve İstanbul BŞB maçlarından birinde mutlaka kayıp yaşar. Biz de Kadıköy’deki A.Gücü karşılaşmasından sonra şampiyonluk turu atarız.”
 
Sarı- Lacivertliler, Trabzonspor’un oynayacağı karşılaşmalara bakmaksızın son 4 maçını kazanması halinde şampiyonluk ipini göğüsleyecek. Ancak teknik direktör Aykut Kocaman ve ekibi, mutlu sona 34. haftaya kalmadan ulaşacaklarını düşünüyor. Kendilerinin 4’te 4 yapacağı konusunda inancı tam olan genç çalıştırıcı, Trabzonspor’un 3 hafta içinde mutlaka kayıp yaşayacağını hesaplıyor. Sadece teknik heyet değil Samandıra’daki genel havada bu yönde...
 
Trabzon’un, 3 hafta içerisindeki rakipleri Gaziantepspor, Bucaspor ve İstanbul BŞB’den birine takılacağı düşüncesi hakim. Takıma duyulan aşırı güven ve rakibin şampiyonluk yolunda zorlanması sebebiyle Samandıra’da, “Ankaragücü maçından sonra tur atılır, Sivas’a şampiyon olarak gidilir” ifadesi kullanılıyor.
 
YÖNETİM DE HAZIRLIKLI
Sondan bir önceki maç olan Ankaragücü karşılaşması için yönetim de büyük beklenti içinde... Fenerbahçe’nin bu sezon kendi sahasında son oynayacağı maç olan Ankaragücü karşılaşması için çalışmalar başladı. Sarı-Lacivertliler’in bu maçın ardından şampiyonluğunu ilan etme ihtimali üzerinde duran yönetim kutlama töreni ve bastırılacak t-shirt’ler ile ilgili yoğun bir mesai harcıyor. Fenerium, şimdiden şampiyonluk tshirt’lerine yazılacak sloganı buldu. T-shirtler hazırlanmaya başlandı. Şampiyonluk gelirse 24 saat içinde tüm Feneruim’lardan taraftarlar bu t-shirt’lere ulaşabilecek.

HTSpor