Son işlerinde yakalandılar

Muğla'nın Bodrum İlçesi ve beldelerindeki akaryakıt istasyonları ile bankaların ATM cihazlarından hırsızlık yaptıkları belirlenen yaşları 17 ile 19 arasında değişen 4 kişi polisin üç günlük takibiyle yakalandı.

Son işlerinde yakalandılar
15 Ocak 2013 Salı 20:45 tarihinde eklendi.

 

Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, son zamanlarda akaryakıt istasyonları ve ATM'lerden sık sık hırsızlıkların yaşanması üzerine harekete geçti. Polis, hırsızların çalıntı araç plakaları kullandığını tespit etti. Bunun üzerine sivil polis ekipleri, akaryakıt istasyonları ve ATM'ler çevresinde önlem aldı. Bugün saat 05.30 sıralarında Gümbet Mahallesi'ndeki bir ATM'den hırsızlık yapmak için gelen A.C.D (18), C.C.U. (18), N.T. (17) ve C.Ç.T. (19) suçüstü yakalandı. Şüpheli dört kişinin kullandığı, plakası çalıntı olduğu anlaşılan otomobilde yapılan aramada hırsızlık malzemeleri pense, tornavida, testere ve maymuncuk gibi aletler ele geçirildi.
 
Hırsızlıktan sabıkalı dört şüphelinin Torba Kavşağı'ndaki bir akaryakıt istasyonundan depoyu doldurup, para vermeden kaçtıkları da belirlendi. Olay anının işyerinin güvenlik kameraları tarafından da görüntülendiği ortaya çıktı. Dört şüpheli, polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

DHA