Son işlerinde yakalandılar

Muğla'nın Köyceğiz, Dalaman ve Ortaca ilçelerindeki çok sayıda marketten hırsızlık yaptıkları belirlenen birinin yaşı 18’den küçük 4 kişi son işlerinde polis tarafından yakalandı.

Son işlerinde yakalandılar
17 Nisan 2014 Perşembe 21:50 tarihinde eklendi.
Geçen 10 nisan’da Dalaman ve Köyceğiz’deki iki ayrı marketten hırsızlık yapmaya çalışan dört kişi kasiyerler tarafından fark edilince kaçtı.

Her iki marketin yetkililerinin de şikayeti üzerine polis, güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Kamera görüntülerinden hırsızlık girişiminde bulundukları belirlenen dört kişinin O.K. (19), M.Ö. (18), H.U. (15) ve O.S.(18) olduğu belirlendi. dördü de hırsızlık suçundan sabıkalı olan şüphelileri takibe alan polis, bugün Ortaca’daki bir marketler zincirine ait mağazadn içki çalmak isterken suçüstü yakaladı. Şüphelilerin son hırsızlık giriyimlerinin de güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendiği tespit edildi.

Dört şüphelinin, daha önce Köyceğiz, Ortaca ve Dalaman’daki marketlerden yapılan içki hırsızlıklarının da fali oldukları ortaya çıktı. dört şüphli, polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

DHA