Son nefesine kadar !

BOLU'da, hızla çarptığı TIR'ı yaklaşık 20 metre sürükleyen TIR'ın çekicisi akordeon gibi geriye yapıştı. TIR'ın içesinde sıkışan Salih Demir'i 112 Acil ve itfaiye ekibi kurtarmaya çalışırken, bir TIR sürücüsü meslektaşına destek olmak için elini tutup, bağlanan serumu havaya kaldırdı.

Son nefesine kadar !
30 Haziran 2015 Salı 11:22 tarihinde eklendi.
BOLU'da, hızla çarptığı TIR'ı yaklaşık 20 metre sürükleyen TIR'ın çekicisi akordeon gibi geriye yapıştı. TIR'ın içesinde sıkışan Salih Demir'i 112 Acil ve itfaiye ekibi kurtarmaya çalışırken, bir TIR sürücüsü meslektaşına destek olmak için elini tutup, bağlanan serumu havaya kaldırdı. Salih Demir tüm çabalara rağmen sıkıştığı yerde son nefesini verdi.
 
 
Ankara istikametine gitmekte olan Salih Demir idaresindeki 63 FG 916 plakalı TIR sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu hızla önünde ilerlemekte olan İbrahim Duman idaresindeki 01 BGD 77 plakalı TIR'a arkadan çarptı. Çarptığı TIR'ı yaklaşık 20 metre sürükleyen TIR'ın çekici bölümü akordeon gibi geri doğru yapışırken, Salih Demir hasar gören araçta sıkıştı.
 
TIR sürücüsü İbrahim Duman'ın ihbarı üzerine olay yerine gelen 112 Acil ve polis ekibi sıkışan sürücüyü çıkartmak için itfaiyeyi aradı. Bolu Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü'ne bağlı kaza kırım ekibi hurdaya dönen çekicinin içerisindeki sürücüyü çıkartabilmek için yaklaşık 45 dakika çalıştı. Kazayı görerek duran TIR sürücüleri olay yerine koştular. Bir TIR sürücüsü itfaiye ekibinin müdahalesi sırasında ağır yaralanan Salih Demir'in elini bir an olsun bırakmazken, bağlanan serumu da havada tuttu. Salih Demir kurtarma çalışması sırasında son nefesini verdi. Olay yerindeki TIR sürücüleri Salih Demir'in ölümüyle büyük üzüntü yaşadılar. Salih Demir'in uyuması nedeniyle kaza yaptığı tahmin edilirken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.