Sonunda cinsiyeti belli oldu

Bütün hayatını kameralar karşısında yaşayan Kardashian ailesinin en ünlü üyesi Kim Kardashian'ın çok önemli bir doktor randevusu vardı

Sonunda cinsiyeti belli oldu
28 Mayıs 2013 Salı 10:06 tarihinde eklendi, 1.712 kez okundu.
Sevgilisi Kanye West'ten dünyaya gelecek olan bebeğinin cinsiyetini öğrenmeye gitti Kardashian. Yanında sevgilisi West yoktu ama annesi ve kızkardeşleri onu yalnız bırakmadı.
 
Kameraların da eşlik ettiği ziyarette ailenin doktoru Paul Crane, ultrasonda bebeğin görüntülerini inceledi. Bu sırada aynı sandalyede kucak kucağa oturan Kourtney ve Khloe ile anneleri Kris'in heyecanlı oldukları gözlendi.

Bu doktor ziyareti Keeping Up With Kardashians adlı reality show'da yayınlanacak. Seyircilere sürpriz olsun diye de tam doktor bebeğin cinsiyetini söylerken yayın kesildi ve sürpriz bir sonraki bölüme kaldı. Kim Kardashian, sevgilisi Kanye West'in bebeğin cinsiyetini öğrenmek istemediğini bunun son ana kadar bir sürpriz olarak kalmasını arzu ettiğini açıklamıştı.
 
Aileye yakın kaynaklardan sızan bilgilere göre büyük olasılıkla Kardashian ve West'in bir kızları olacak. Kardashian'ın düzenlediği bebek partisinde kullanılan aksesuarlar da bu söylentiyi destekler nitelikte.