Sony'den renkli PS3 sürprizi

PlayStation cephesindeki uzun süren sessizlik sonunda bozuldu.Yeni PlayStation 3'lerle tanışın

Sonyden renkli PS3 sürprizi
16 Eylül 2011 Cuma 16:27 tarihinde eklendi, 2.833 kez okundu.

 

PS4 dedikodularının günden güne hız kazandığı bir dönem geçiriyoruz. Sızan birçok bilgi konsol pazarını daha da heyecanlandırıyor.
 
Belki bu tarzdaki sızıntı haberlere bir dur demek için, belki de gerçekten pazarı şaşırtmak için; orası bilinmez ama Sony iki farklı PS3 modelini kullanıcılarına tanıttı. "Splash Blue" ve "Scarlet Red" renklerine bürünmüş olan yeni PS3'ler, 320 GB'lık depolama alanına sahip olacaklar. CECH-3000B versiyonuna sahip olacak olan cihazların çıkış tarihiyse çoktan belirlenmiş durumda.
 
İlk olarak 17 Kasım'da Japon kullanıcıların beğenisine sunulacak olan yeni PS3'ler, Dualschock 3'lerinden tutun da aldığınız paket ile gelen en ufak kablosuna kadar boyalı bir şekilde karşınıza çıkacak. Pek tabi sistem olarak herhangi bir yenilik içermeyecek bu cihazlar ama kesin olan bir şey var ki o da çok daha keskin bir görünüşleri olacağı.
 
Japonya'da 29,980 yen, yani 390 dolar gibi bir etiket fiyatına sahip olacak olan cihaz bakalım ne kadar dikkat çekecek. Bu arada, Japonya'da bir yılı aşkın bir süredir satışta olan beyaz PS3 modeli, 1 Kasım itibariyle Avrupa ve Avustralya'da da satılmaya başlayacak.