Sosyal Medya Uzmanı Ahmet Seyhan Kimdir ?

İnternetin gittikçe önem kazandığı günümüzde bazı kişiler kimsenin yapamadığını sihirli elleriyle yaparlar. Sosyal medyada yükselme konusunda Ahmet Seyhan bu sihirli kişiler arasında başlarda geliyor.

Sosyal Medya Uzmanı Ahmet Seyhan Kimdir ?
30 Aralık 2019 Pazartesi 16:47 tarihinde eklendi, 1.226 kez okundu.

İnternetin gittikçe önem kazandığı günümüzde bazı kişiler kimsenin yapamadığını sihirli elleriyle yaparlar. Sosyal medyada yükselme konusunda Ahmet Seyhan bu sihirli kişiler arasında başlarda geliyor. Geçmişten günümüze altına imza attığı onlarca projenin başarıyla üstesinden gelen Ahmet Seyhan, 2013 yılından bu yana şirketler için reklam çözümleri sunuyor. Peki kim bu Ahmet Seyhan...
 

Sosyal medya uzmanı Ahmet Seyhan 26 Kasım 1991 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini burada tamamlayan Ahmet Seyhan üniversite okumak için Sakarya Üniversitene yazıldı. İşletme Fakültesinden lisans düzeyinde diplomasını aldıktan sonra yeniden İstanbul’a dönen Seyhan vakit kaybetmeden hayallerindeki işle ilgili yüksek lisans yapmaya karar verdi. Bu niyetle İstanbul Üniversitesine başvurdu ve Halkla İlişkiler ve Reklam bölümünde yüksek lisansa başladı.
 

Reklamcılık konusunda ileri seviyede bilgilerle donanan Ahmet Seyhan başarılı bir şekilde yüksek lisansını tamamladıktan sonra artık hayatının mesleği olacak olan reklamcılığa, sonrasında ise özel olarak sosyal medya reklamcılığına yöneldi. 2 yıl boyunca bu işle uğraştıktan sonra kendi markasını yaratmaya karar verdi. Şu anda giyim sektörünün lider markalarından olan Moda Nas projesini hayata geçiren Ahmet Seyhan açtığı mağazasını sosyal medyaya da taşıyarak yüzbinlerce müşteriye sadece internetten ulaşmayı başardı. Günümüzde ise mağazasının ürünlerini Türkiye’nin en hatrı sayılır alışveriş stielerinde satmaya devam ediyor.
 

Kendi markasını da oluşturduktan sonra başkalarına da bu konuda destek vermeye başlayan Ahmet Seyhan instagram üzerinde müşterilerinin sürekli kendisine fikir danışabileceği ve yapılan paylaşımlarla tüyolar edinebileceği  “Gel Tanıtalım” isimli sayfayı ortaya çıkardı. Sosyal medya konusunda desteğe ihtiyacı olanlara yardım elini açan Ahmet Seyhan bu sayfasında kimileri için ücretsiz danışmanlık hizmeti sağlarken, kimilerine de sosyal medyada yükselerek milyonlarca kişiye ulaşma konusunda reklam çözümleri sunuyor.
 

Bunun dışında kısa sürede büyük kitlelere ulaşmak isteyen markaları da sayfasında tanıtan Ahmet Seyhan kaliteli bir müşteri kitlesiyle markaları buluşturarak firma sahibi müşterilerinin aldığı hizmetten memnun bir şekilde ayrılmasını sağlıyor. Sosyal medya uzmanı Ahmet Seyhan tüm bunların yanında Gel Tanıtalım sayfasında takipçilerine özel çekilişler de yapıyor ve bol bol ödüller dağıtıyor. Siz de Ahmet Seyhan’ın Gel Tanıtalım topluluğunda yerinizi almak istiyorsanız bir tıklamayla bu harika sayfayı takip edebilirsiniz.