Sosyetede karakolluk kavga

Armağan Özgörkey, çarşamba gecesi Etiler’deki Şamdan kulübünde işadamı Efe Önbilgin’e kafa atınca karakolluk oldu.

Sosyetede karakolluk kavga
24 Aralık 2010 Cuma 08:25 tarihinde eklendi, 1.466 kez okundu.

İddiaya göre olay şöyle gelişti: Efe Önbilgin aralarında Osman Merzeci ve onun sevgilisi Melis Ersoy’un da olduğu arkadaş grubuyla Şamdan’a gitti. Sosyeteden ünlülerin tercih ettiği mekanda eğlenenler arasında Armağan Özgörkey de vardı.

 
Gecenin ilerleyen saatlerinde Özgörkey; Efe Önbilgin’in oturduğu öndeki masaya geldi ve buradaki kızlarla ayaküstü sohbete başladı. Kız arkadaşlarının bu sohbetten rahatsız olduğunu fark eden işadamı Önbilgin, Özgörkey’i “Masadan git” diye uyardı.
 
Bunun üzerine sinirle masasına dönen Özgörkey içmeye başladı. Bir kaç saat sonra da Önbilgin masasından kalkıp kapıya yönelince Özgörkey önüne çıkıp suratına kafa attı. Aldığı darbeden burnu kırılan Önbilgin şikayetçi olmak üzere hemen Etiler Karakolu’na gitti. Daha sonra da Adli Tıp’tan ‘kırık’ raporu aldı. Armağan Özgörkey perşembe günü öğlene kadar karakolda tutulurken Önbilgin’e ise ilk müdahale Amerikan Hastanesi’nde yapıldı.
 
Önbilgin: Uyardım kafa attı
Efe Önbilgin, “O gece yaşananların kavga olarak yansıtılması doğru değil. Çünkü ben kimseyle kavga etmedim. Armağan Özgörkey’in masamdaki insanları rahatsız ettiğini görüp uyardım. Daha sonra Şamdan’dan çıkarken birden önüme çıktı ve suratıma kafa attı. Ne olduğunu anlamadım, geldiğini görmedim bile. Olay sonrası karakola giderek kendisinden şikayetçi oldum, durum bundan ibaret” dedi. Bu arada Armağan Özgörkey’in yaklaşık 200 promil alkollü olduğu öne sürüldü.
 
Özgörkey ne diyor?
Dün İstanbul Adliyesi’ne gelen Armağan Özkörkey de Savcı Faruk Kurtoğlu’na ‘mağdur-şüpheli’ olarak ifade verdi. Suçun niteliği göz önüne alınarak serbest bırakılan Özgörkey’in karakoldaki ifadesinde, “Şamdan’da eğlenirken ön masada bir bayan arkadaşımı gördüm. Yanına gidince Efe Önbilgin üzerime gelerek beni tartaklamaya başladı. Ben onu itince de düştü, ama vurmadım” dediği öğrenildi.

Vatan Gazetesi