Sow, antrenmanı tamamlayamadı

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig’in 10. haftasında, 2 Kasım Cumartesi günü deplasmanda Bursaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını, Can Bartu Tesisleri’nde bugün akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

29 Ekim 2013 Salı 21:07 tarihinde eklendi.

Girdiği ikili mücadele kaşı açılan Sow, antrenmanı tamamlayamadı.

Teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde saat 18.00’de başlayan ve 1 saat 20 dakika süren antrenmanda 3 gruba ayrılan oyuncular 5’e 2 top kapma ve pas çalışması yaptı. Ardından dar alanda dönüşümlü olarak yapılan 6’ya 6 hücum defans organizasyonlarıyla süren antrenman, tam saha maçla tamamlandı.

SOW, KORKUTTU

Tam saha maçta girdiği ikili mücadele sonrası sağ kaşı açılan Moussa Sow'a takım doktoru Burak Kunduracıoğlu tarafından bir dikiş atılırken, oyuncumuz tedbir amaçlı antrenmanı yarıda bıraktı.

Antrenmanın ilk bölümünde Kaleciler Volkan Demirel, Mert Günok, Erten Ersu ve Murat Hocaoğlu, kaleci antrenörü Murat Öztürk ile takımdan ayrı olarak çalışmalarını sürdürürken, ikinci bölümde gerçekleştirilen çift kale maçta görev aldılar.

EMRE TAKIMLA ÇALIŞTI

Futbolculardan Emre Belözoğlu antrenmanın tamamında takımla birlikte çalışırken, Raul Meireles antrenmanın ik bölümünde takımla birlikte çalıştı, ikinci bölümde ise özel program ile antrenmanı tamamladı. Gökhan Gönül ise takımdan ayrı yaptığı özel program ile antrenmanı noktaladı.

CUMHURİYET BAYRAMI KUTLANDI

Bu arada antrenman öncesinde sarı - lacivertli futbolcular ve teknik heyet, açtıkları bayrak ile 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutladılar.

Sarı - lacivertliler, Bursaspor maçının hazırlıklarını yarın sabah saatlerinde Can Bartu Tesisleri'nde yapacağı antrenmanla sürdürecek.


CİHAN