Sow bugün başlıyor

Fenerbahçe bugün Sow'a kavuşuyor Afrika Kupası’nda Ekvator Ginesi’ne yenilen Senegal elendi. Sow bugün saat 16.00’da özel uçakla İstanbul’a getiriliyor

Sow bugün başlıyor
26 Ocak 2012 Perşembe 10:47 tarihinde eklendi, 1.796 kez okundu.

 

Fenerbahçe'nin  her konuda anlaştığı yeni golcüsü Moussa Sow bugün İstanbul’a gelip resmi sözleşmeye imza atacak.

Lille kulübü ile her türlü anlaşmayı sağlayan yöneticiler, daha sonra Afrika Kupası’ndaki Senegal Milli Takımı’nda forma giyen Moussa Sow'a  izin alabilmek için uzun uğraşlar verdi. 
 
Senegal Federasyonu’ndan gerekli onay çıkınca dün öğlen saatlerinde özel bir uçak Sow’u almak üzere Ekvator Ginesi’ne gitti.

Afrika Kupası’nda dün akşam Ekvator Ginesi’ne karşı oynayan ve 2-1’lik maçta Senegal’in tek golünü atan Sow elenmelerine engel olamadı. Bu da Feberbahçe'nin Sow’a erken kavuşacağı anlamına geliyor.

Moussa Sow'un tahminen bugün saat 16.00’da Sabiha Gökçen Havalimanı’nda olması bekleniyor. Önce sağlık kontrolünden geçirilecek olan Sow daha sonra resmi sözleşmeyi imzaladıktan sonra yine aynı özel uçakla Türkiye’den ayrılacak.
 
‘KRASİC TORİNO’DA KALMAYACAK’
Bu arada Juventus’tan Krasic’i de almak isteyen Fenerbahçe’ye çok ciddi bir rakip çıktı. Çizme’nin ünlü kulüplerinden Lazio, gözünü Krasic’e dikti. Konuyla ilgili olarak konuşan oyuncunun manejeri Dejan Joksimovic, “Krasic’in bundan sonra Torino’da kalacağını sanmıyorum. Biz de onun için en iyi çözümü bulmak için çalışıyoruz” dedi. 
 
“Türk kulüpleriyle bir temasınız oldu mu?” sorusunu ise Joksimovic, “Türk kulüpleriyle herhangi bir iletişimimiz olmadı” şeklinde yanıtladı.

Habertürk