Sow çark etti

Moussa Sow, Sivasspor maçı sonrası Teknik Direktör Ersun Yanal ile arasının açılmasına yol açan tüm twitleri sildi.

Sow çark etti
05 Eylül 2013 Perşembe 09:12 tarihinde eklendi.
Sivasspor maçında kadroya giremediği için Teknik Direktör Ersun Yanal ile arası açılan Fenerbahçe’nin golcü oyuncusu Moussa Sow geri adım attı.
 
Moussa Sow, karşılaşma günü “Bu akşam kadroda neden olmadığımı bilmiyorum. Çok üzgünüm ama Elhamdülillah Fenerbahçeliyim” tweet’ini atınca ortalık karışmıştı.

Maçın ardından Ersun Yanal, bu açıklamaya tepki gösterip “Sow’un böyle bir soru sormaya hakkı yok. Onu bana sorar. Medya yolu ile değil. Medya yolu ile konuşmayız. O arkadaşımız medya ile konuşacaksa gerekeni yaparız” çıkışını yapmıştı.  

Ersun Yanal bu tip bir olayın takım içinde tekrarlanmaması için de yönetimden futbolcuya en ağır para cezasının verilmesini talep etmiş, Moussa Sow'a “vazgeçilmez değilsin” mesajını göndermişti. Yanal’a Fenerbahçe Yönetimi’nin de resmi siteden destek olması Senegalli oyuncuyu bir hayli köşeye sıkıştırdı.
 
Yaşanan bu sürecin ardından Moussa Sow , maç günü Türkçe ve İngilizce olarak yazdığı tüm tweet’leri sildi. Futbolcunun milli takım kampından sonra da Yanal ile görüşeceği ve bu krizi noktalamak istediği öğrenildi.

Skorer