Sow için gizli plan

Fenerbahçe’nin, Senegalli golcü Moussa Sow için uzun süredir pazarlık halinde olduğu Lille Kulübü ile 12 milyon euro bonservis bedeli karşılığında anlaşmaya vardığı bildirildi

Sow için gizli plan
13 Ocak 2012 Cuma 10:47 tarihinde eklendi.

 

Fenerbahçe'nin, Teknik Direktör Aykut Kocaman’ın mutlaka alınmasını istediği Sow’la ise senelik 3.2 milyon euro karşılığında el sıkıştığı öğrenildi.

Afrika Uluslar Kupası için Senegal Milli Takımı kampında bulunan 25 yaşındaki Sow’un, Niang ve Dia’dan aldığı bilgilerden sonra Fenerbahçe’ye gelmeyi kabul ettiği ve transferin kısa süre içinde resmiyet kazanacağı vurgulandı.
 
Şike-teşvik primi soruşturması yüzünden önünü görmekte zorlanan Fenerbahçe’nin, Futbol Federasyonu Disiplin Kurulu’ndan küme düşürme yönünde bir karar çıkması halinde Sow’u, İngiltere’ye satmanın planlarını yaptığı ortaya çıktı.
 
Bu sezon şampiyonluğa büyük önem veren Fenerbahçe'nin, Sow'a ligin ikinci yarısında forma giydirip daha sonra 12 milyon euro civarında bir rakama İngiltere’deki taliplerinden birine satmayı düşündüğü ifade edildi. Fenerbahçe bilindiği gibi sezon başında Emenike, Niang, Lugano ve Andre Santos’u ciddi bonservis bedelleri karşılığında elden çıkarmıştı.

Milliyet