Sow kampa katıldı

Fenerbahçe, Düzce'nin Kaynaşlı İlçesi'ndeki Fenerbahçe Topuk Yaylası Kamp ve Dinlenme Tesisleri'nde gerçekleştirdiği yeni sezon hazırlık kampındaki çalışmalarını, akşam saatlerinde yaptığı günün ikinci antrenmanı ile sürdürdü.

Sow kampa katıldı
15 Temmuz 2013 Pazartesi 22:44 tarihinde eklendi.
Teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde saat 18.45'te başlayan ve basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanda, oyuncular 2 grup halinde 1'er saat 15'er dakika süren çalışmalar yaptı.

Gruplar, denge ve koordinasyon çalışmalarıyla başladıkları antrenmanı, salonda yaptıkları kuvvet çalışmasıyla tamamladı.
 
SOW KAMPA KATILDI
 
Sabah saatlerinde bir dizi sağlık kontrolünden geçtikten kampa katılan Senegalli oyuncu Moussa Sow çalışmalarına başladı. Moussa Sow ile Erten Ersu takımdan ayrı yaptıkları çalışmalarla antrenmanı tamamlarken, tedavi süreci devam eden Gökhan Gönül ise antrenmanda yer almadı.
 
Fenerbahçe, yeni sezon hazırlıklarını yarın yapacağı çift antrenmanla sürdürecek. Saat 10.30'da başlayacak antrenman basına kapalı, 19.00'da başlayacak çalışmanın ise 30 dakikası basına açık tutulacak.

DHA