"Sow ve Meireles'in Elazığspor maçında oynaması zor"

Fenerbahçe Kulüp Doktoru Burak Kunduracıoğlu, Raul Meireles ve Moussa Sow'un Elazısğpor maçında oynamasının zor olduğunu söyledi.

Sow ve Meirelesin Elazığspor maçında oynaması zor
20 Şubat 2014 Perşembe 18:02 tarihinde eklendi.

Sarı - lacivertli kulüp doktoru Burak Kunduracıoğlu, sakatlıkları bulunan oyuncular hakkında açıklamalarda bulundu. Kunduracıoğlu, "Geçen hafta Emenike'nin durumu neyse Meireles ile Sow'un durumu da aynı şekilde.

Meireles ile Sow hiç antrenman yapmadılar. Araba parçası değiştirmek gibi düşünmemek lazım. Şu anda iyi durumdalar, ağrıları yok, ama bir miktar futbola özgü antrenmanlar yaptırdıktan sonra çıkartırsak tekrar yaralanma ihtimali daha azalacağı için şu an antrenman bazındayız. Bugün koşuları yaptık, kuvvet olarak artırmalarını yapıyoruz ondan sonra takıma katıyoruz. Elazığspor maçında oynayabilir mi, gidişatlarına bakacağız. Ama haftaya Gençlerbirliği maçında kesin." diye konuştu.

EMENİKE'DE SORUN KALMADI

Sakatlığı geçen ve form grafiği de artan Emenikeile ilgili ise kulüp doktoru, "Bu hafta daha hazır olur. Kasımpaşa maçı öncesi hazır değildi, zaman geçti. Ülkesine gittiğinde kendisine bir program verildi, o programını uyguladı. Bugün de koşusu vardı. Bu hafta daha hazır olur." dedi.

WEBO TRABZON MAÇINDA BELKİ

Öte yandan alçısı yeni çıkarılan Webo'nun Trabzonspor maçında da oynamasının zor olduğu belirtildi. Cristian ile Egemen Korkmaz'ın durumlarında ise ciddi bir sıkıntı söz konusu olmadığı ifade edildi.


CİHAN