Sow’a jet imza

Fenerbahçe'nin el sıkıştığı golcü oyuncu perşembe günü Türkiye'ye gelmek için Senegal Futbol Federasyonu'na başvurdu. Afrika Uluslar Kupası'nda bulunan Sow ülkesinden izin çıkarsa resmi imza atmak üzere özel jetle İstanbul'a getirilecek

Sowa jet imza
24 Ocak 2012 Salı 09:31 tarihinde eklendi.

 

Fenerbahçe Yönetimi, Moussa Sow'u bir günlüğüne İstanbul'a getirmek için Senegal Futbol Federasyonu'ndan onay bekliyor.
 
Afrika Uluslar Kupası'nda Senegal Milli Takımı ile mücadele eden Sow yarın ev sahibi Ekvator Ginesi ile yapacakları maçtan sonra Türkiye'ye gelip sözleşme imzalamak için izin istedi. İki gündür İstanbul'da olan avukatı ve ağabeyi Abdullah Sow'dan, Fenerbahçe Yönetimi ve Teknik Direktör Aykut Kocaman ile yapılan görüşmeler hakkında detaylı bilgi alan Sow, perşembe günü bir günlüğüne İstanbul'a gelerek imza atmak için federasyon yetkililerine başvurdu.
 
Fenerbahçe ile parasal konularda anlaşmaya varan, ancak sözleşmesindeki özel maddeler nedeniyle imzası geciken Sow izin çıkması halinde özel jetle İstanbul'a getirilecek. Golcü oyuncu yapılacak son görüşmenin ardından sözleşme imzalayacak.
 
Fenerbahçe, Sow'u renklerine bağlayarak forvet sorununu çözmek isterken, Sow'un sarı-lacivertli kulübe verdiği olumlu yanıtı değiştirmesinden de ciddi şekilde endişe ediliyor.
 
Fransız basını, Sow'un şike-teşvik soruşturması kapsamında Fenerbahçe'ye verilecek muhtemel cezalar yüzünden kararsızlık yaşadığını savundu.

Ülkenin önde gelen spor gazetesi L'Equipe, bazı İngiliz kulüplerinden ciddi teklifler alan Sow'un son dakikada Fenerbahçe'ye olumsuz yanıt verebileceğini iddia etti. Lille kulübünün ise Fenerbahçe'nin teklif ettiği yüksek bonservis bedeli nedeniyle Sow'u, sarı-lacivertli kulübe vermek istediği kaydedildi.

Milliyet