Soygun sırasında Suriyeli bakkalı öldürdüler

KÜÇÜKÇEKMECE'de gece saatlerinde kapalı olan bir bakkala soygun için giren kimliği belirsiz kişi yada kişiler, Suriyeli olan işyeri sahibinin başına sert bir cisimle vurarak öldürdü.

Soygun sırasında Suriyeli bakkalı öldürdüler
07 Aralık 2016 Çarşamba 08:48 tarihinde eklendi.
Olay, Küçükçekmece Mehmet Akif Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, gece saat 01.00 sıralarında Arif Hikmet Sokağı'nda bulunan bir bakkal dükkanına gelen kimliği belirsiz kişi yada kişiler işyerini soymak için içeri girdi. Suriyeli olduğu öğrenilen işyeri sahibi Abdülkadir Yakup (45) dükkanda oğlu ile birlikte yatıyordu. İddiaya göre işyeri sahibi içeri giren kişi yada kişilerle göz göze gelince aralarında arbede çıktı. Yakup başına ve boynuna aldığı darbeler sonucu yere yığıldı. İçeri giren kişi yada kişiler kasada bulunan paraları ve sigaraları alarak kayıplara karıştı. Bu sırada işyerinin alt katında uyuyan ve ismi öğrenilemeyen bakkalın küçük oğlu yukardan gelen sesler üzerine uykudan uyandı. Yukarı çıkıp baktığında babasının kanlar içersinde yerde yattığını görünce durumu hemen yakınlarına, polise ve sağlık görevlilerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık görevlileri işyeri sahibi Yakup'un olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi.
 
"BABAMI VURDULAR"
 
İşyeri sahibi Yakup'un yakını olduğu öğrenilen Faruk Halil, "Biz burada degildik, çocuk telefon açtı bize geldik. 'Babamı vurdular' dedi. Bir geldik ki babası yerde yatıyor. Dükkanda iki kişilermiş, babası ve çocuğu. Diğer çocuğu ise kuran kursunda okuyordu. Sadece çocukla kendisi burada yaşıyor. İçerden paraları ve sigaraları almışlar" dedi. Bu sırada ölen işyeri sahibinin yakınları olay yerine gelerek gözyaşlarına boğulduğu görüldü.
 
POLİS EKİPLERİ OLAY YERİ ÇALIŞMASI YAPTI
 
Polis ekipleri, bakkal dükkanında cinayet sonrası detaylı olay yeri çalışması yaptı. İşyeri sahibinin küçük oğlu polisler tarafından sakinleştirilirken, olay hakkında bilgisine başvuruldu. Polis ekiplerinin çalışmasının ardından Yakup'un cansız bedeni olay yerinde bekleyen cenaze aracıyla Yenibosna Adli Tıp Morguna kaldırıldı. Polis ekipleri, olayı gerçekleştirenleri yakalamak için çevredeki işyerlerinde güvenlik kamerası ararken, olayla ilgili de soruşturma başlattığı öğrenildi.