SP'den yağmur altında miting

SAADET Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, Şanlıurfa’da yağmur altında miting düzenledi.

SPden yağmur altında miting
14 Mart 2014 Cuma 20:17 tarihinde eklendi.
Partisinin belediye başkan adayları için destek isteyen Kamalak, Berkin Elvan’ın yaşamını yitirmesiyle ilgili duyduğu üzüntüyü dile getirip, Tunceli’de şehit olan polis memuru Ahmet Küçükdağ ve İstanbul Okmeydanı’nda uğradığı saldırı sonucu ölen Burakcan Karamanoğlu için başsağlığı dileklerinde bulundu.
 
Yerel seçimler öncesi seçim çalışmaları kapsamında Şanlıurfa’ya gelen SP Genel Başkanı Mustafa Kamalak, Topçu Meydanında miting düzenledi. SP Genel Başkanı Kamalak, yaklaşık 5 bin kişiye hitap etti. Bu sırada aniden bastıran yağış nedeniyle alanda bulunan vatandaşlar zor anlar yaşadı. Yağmurdan korunmak isteyen partililer, şemsiye ve pankartların altına sığınarak kendilerini korumaya çalıştı. Berkin Elvan ve Tunceli’de şehit düşen polis memuru Ahmet Küçükdağ ile İstanbul Okmeydanı’nda uğradığı saldırı sonucu ölen Burakcan için başsağlığı dileklerinde bulunan Kamalak, üzüntüsünü dile getirip, kendisini yağmur altında bekleyenlere teşekkür etti.
 
'BİN 522 BELEDİYE BAŞKANINA YOLSUZLUKTAN DAVA AÇILMIŞ'
 
Günümüzde belediyelerin borç batağına girdiklerini dile getiren Mustafa Kamalak, "Bin 522 belediye başkanı hakkında yolsuzluktan dava açılmış" dedi. Kamalak, dava açılan belediyelerde yolsuzluk, hırsızlık, ihaleye fesat karıştırma ve rüşvet gibi iddiaların söz konusu olduğunu belirtti. Kamalak, Ak Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk’ün yolsuzluk ve rüşvet iddiaları ile ilgili söylediği 'Bizim günah işleme özgürlüğümüze mani olamazsınız' açıklamasını "Hırsız evinize girmiş, evi soyuyor. Siz mani olmak istiyorsunuz. Hayır diyor, benim suç işleme özgürlüğüme mani olamazsınız" durumuna benzetti.
 
Konuşmaların ardından Kamalak miting alanında bulunan partililerine karanfil dağıtarak partisinin seçim bürolarının açılışlarına katıldı.

DHA