Spor Toto Süper Lig'e Nike'tan yeni top

Futbolda 2014-2015 sezonu Spor Toto Süper Lig'de kullanılacak olan ve Nike tarafından tasarlanan Incyte II top, ilk olarak 29 Ağustos'ta görücüye çıkacak

Spor Toto Süper Lige Niketan yeni top
28 Ağustos 2014 Perşembe 23:40 tarihinde eklendi.

İyi bir tutuş özelliği sunan yüksek performansa sahip olan Incyte II, top fırlatılırken topun tepkisini artırmak için tasarlanan sıkıştırılmış bir katmana sahip. Özel tasarlanmış kauçuk tepki yüzeyi vuruşta alınan enerjiyi depoluyor ve fırlatma anında enerjiyi açığa çıkarıyor.

Nike Incyte II'nin derinliği artırılmış performans grafiği, çevresel görüşü yakalamak için tasarlandı. Geo II Balanced teknolojisi, neresinden vurulursa vurulsun istikrarlı, hatasız ve güçlü bir vuruş sağlamak amacıyla uygulanan basıncı tüm panellere ve top yüzeyine eşit bir şekilde yayıyor.

Mikro dokulu kaplama, yüzey üzerindeki hava akışını eşitleyerek topun kontrolünü artırıyor. Çapraz bağlı nitrojen genişletilmiş köpük yüzey, tüm koşullarda istikrarlı ve yumuşak dokunuş sağlıyor.

6 kanatlı, karbon-lateks hava boşluğu ayaktan hız kazanılmasına ve havanın daha kuvvetli şekilde tutulmasına olanak veriyor.
 


CİHAN