Sporting'e kapıyı kapattı

Sporting Lizbon'dan transfer teklifleri aldığı iddia edilen Ricardo Quaresma, “Yönetim ve taraftarlar beni, ben onları seviyorum. Beşiktaş'tan ayrılmak için hiçbir nedenim yok” dedi

Sportinge kapıyı kapattı
03 Ağustos 2011 Çarşamba 10:07 tarihinde eklendi.

 

Siyah-Beyazlı taraftarların favori ismi Ricardo Quaresma’nın eski takımı Sporting Lizbon’la temasta olduğu, Portekiz temsilcisinin bu transfer için 10 milyon Euro’yu gözden çıkardığı iddia edilmişti. Siyah-Beyazlı taraftarlar bu haberleri endişeyle karşılarken, Q7’den yüreklere su serpecek sözler geldi.
 
Antrenmanlardaki eğlenceli tavırlarıyla dikkat çeken ve takımın neşe kaynağı olan Ricardo Quaresma, “Beşiktaş formasıyla kendimi buldum. En zor günümde bu kulüp bana güvendi ve sahip çıktı. Yönetim ile taraftarlar beni, ben de onları çok seviyorum. Ayrıca İstanbul’a da ayak uydurmuş durumdayım. Beşiktaş’tan neden ayrılayım ki? Bu tip haberlere aldırış etmiyorum, çünkü her zaman çıkıyorlar” ifadesini kullandı. Şike davasıyla ilgili de kısa bir yorumda bulunan Portekizli yıldız, “Hocamıza ve yöneticimize güvenimiz tam. Kupayı hakederek kazandığımızı tüm Türkiye gördü” dedi.
 
(Fanatik)