Stad kapısında böyle ağladı

Passolig kartı olmadığı için Giresunspor-Adana Demirspor maçına alınmayan kız çocuğunun stat kapısındaki ağlama fotoğrafları sosyal medyada yayınlanınca Giresunspor, küçük kızı tanıyanların kulübe başvurmasını istedi.

Stad kapısında böyle ağladı
16 Eylül 2014 Salı 17:30 tarihinde eklendi.
Sosyal medyaya yansıyan fotoğraflara göre, büyük olasılıkla büyükannesinin sırtında Atatürk Stadı'nın kale arkasının bulunduğu caddeden geçen kız çocuğu, maçı izlemek istedi. Ancak stat görevlisi, Passolig’i olmadığı için büyükannesiyle kız çocuğunu içeriye almadı. Stada giremediği için kapıda uzun süre gözyaşı döken kız çocuğu, daha sonra büyükannesiyle birlikte uzaklaştı.
 
GİRESUNSPOR KÜÇÜK KIZI ARIYOR
 
Cep telefonuyla kaydedilen bu anlar sosyal medyada paylaşıldı. Yaşanan olayı öğrenen Giresunspor Kulübü, harekete geçerek kız çocuğunu aramaya başladı ve twitter hesabından yapılan duyuru ile tanıyanların kulübe başvurması istendi. Twitter mesajında, "Passolig’i olmadığı için stada alınmayan ve ağlayan kızımızı tanıyanların bizimle irtibat kurması rica olunur" ifadelerine yer verildi.
 
BAŞKAN: "SEFERBER OLDUK"
 
Kulüp Başkanı Mustafa Bozbağ, kız çocuğunu bulmak için yönetim kurulu olarak seferber olduklarını söyledi. Fotoğrafları görünce çok etkilendiğini belirten Başkan Bozbağ şöyle konuştu:
 
"Küçük yaşta bir çocuğun Giresunspor’u bu kadar çok sevmesinden mutlu olduk. Her yerde arıyoruz. Tanıyanların bizimle irtibata geçmelerini istiyoruz. Bundan sonraki maçları rahatça izlemesi için ne gerekiyorsa yapacağız."