Stancu Cimbom için geliyor

Kolombiyalı kaleci Zapata’yı bugün İstanbul’a geliyor. Forvet için ise Stancu ve Traore ikilisinden biri transfer edilecek

Stancu Cimbom için geliyor
20 Ocak 2011 Perşembe 08:25 tarihinde eklendi, 1.172 kez okundu.

 

Galatasaray transferde sona yaklaşıyor. Ara transferde Kazım ve Culio’yu renklerine bağladıktan sonra Milliyet’in transferini günler önce duyurduğu ve bugün İstanbul’a gelerek resmi sözleşmeye imza atacak olan Kolombiyalı kaleci Robinson Zapata’nın da işini bitiren Aslan, orta saha ve forvet takviyesi için hedefini belirledi.
 
Politikasını hocası Hagi’nin isteklerine göre belirleyen sarı-kırmızılı yönetimin, ön libero için Andertlecht’in Arjantinli oyuncusu Lucas Biglia ve Birmingham’da forma giyen Barry Ferguson ikilisinden birini hafta sonuna kadar bitirmeye çalıştığı bildirildi.
 
Forvet konusunda da Hagi’nin önceki gün Antalyaspor maçı sonrası basın toplantısında Rumen bir gazetecinin, transferle ilgili sorusu üzerine, “Romanya’da özellikle 25 yaş altında kaliteli golcüler var” şeklindeki yanıtının şifresi de çözüldü. Hagi’nin, Cluj’da forma giyen Fildişi Sahilli 20 yaşındaki Fildişi Sahilli golcü Lacina Traore ile, Steaua Bükreş’in 23 yaşındaki golcüsü Bogdan Stancu’yu ima ettiği ve bu ikiliden birini mutlaka kadrosunda görmek istediği ifade edildi.
 
Galatasaray’ın Steaua Bükreş’le yollarını ayıran ve bonservisi elinde bulunan 32 yaşındaki Kolombiyalı kaleciyle 2.5 yıllık anlaşmaya vardığı ve Kolombiyalı kalecinin ilk yarım sezon için 500 bin euro, kalan yıllar için ise 750 bin euro alacağı öğrenildi.

Milliyet