Star Gazetesi yazarları kaza geçirdi

Star Gazetesi yazarları Orhan Miroğlu ile Elif Çakır, Mardin'de geçirdikleri trafik kazasında yaralandı.

Star Gazetesi yazarları kaza geçirdi
27 Mart 2013 Çarşamba 22:29 tarihinde eklendi, 1.083 kez okundu.

 

Star Gazetesi yazarları Orhan Miroğlu ile Elif Çakır, Mardin'de geçirdikleri trafik kazasında yaralandı. Hastaneye kaldırılan yazarların durumlarının iyi olduğu belirtildi.
 
Mardin'de bulunan Star Gazetesi yazarları Orhan Miroğlu ile Elif Çakır, bu akşam saatlerinde Şırnak'a gitmek üzere özel bir otomobille yola çıktı. Otomobil Mardin'in Ortaköy Beldesi yakınlarında virajı alamayarak şarampole yuvarlandı. Kazada, yazarlar Orhan Miroğlu ile Elif Çakır, yaralandı.

TABURCU OLDULAR
 
Orhan Miroğlu ile Elif Çakır, Mardin Devlet Hastanesi'nde yapılan tedavilerinin ardından taburcu edildi. Bu arada otomobili kullanan sürücü ise Diyarbakır'a sevk edildi. Hastaneden çıkan Orhan Miroğlu, "Rabbime şükür ediyorum ki, kazaya ucuz atlattık. Birşeyim yok, Şimdi otele geçip istirahat edeceğiz. Hayatta yaşayacağımız daha şeyler varmış demekki" dedi.
 
Elif Çakır ise, olayın şokunu atlatamadığını belirterek, "Kaza olunca kendimi ölmüş hissettim. Şimdi de hayatta olduğum için çok şanslıyım. Verilmiş sadakamız varmış ki olayı kazayı ucuz atlattık" dedi.

DHA