Star TV canlı izle (canlı tv izle startv)

Start tv canlı yayın, startv izle, star tv seyret, star tv canli, canli startv, canlı yayın star tv

Star TV canlı izle (canlı tv izle startv)
20 Mayıs 2014 Salı 21:40 tarihinde eklendi, 7.022 kez okundu.

Televizyon izlerken artık televizyon başında olmanıza gerek yok. Siz de bilgisayarlarınızdan, telefonunuzdan ya da tabletinizden Star TV'yi canlı izleyebilirsiniz. Star TV canlı yayını objektifhaber.com aracılığıyla geliyor...

Star TV'yi canlı izlemek için aşağıdaki linke tıklamanız yeterli! Hem de ücretsiz ve yüksek kalitede yayın izleme imkanı ile...

Real Madrid ile Atletico Madrid maçını canlı yayında izleyebilirsiniz. Maçın başlamasına çok kısa bir süre kaldı. Siz de aşağıdaki bağlantıya tıklayarak Atletico Madrid - Real Madrid karşılaşmasını izleyebilirsiniz. 

Arda Turan sakatlık nedeniyle ilk 18 arasında bulunmuyor...

STAR TV'yi CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN.

 

STAR TV TARİHÇE

Star TV, 1989 yılında Ahmet Özal ve Cem Uzan tarafından kurulan, Türkiye'nin ilk özel televizyon kanalı. 17 Ekim 2011'den beri Doğuş Yayın Grubu bünyesinde bulunmaktadır. Tüm Türkiye'ye yayın yapan ulusal kanal, özellikle dizileri ve Şampiyonlar Ligi maç yayınlarıyla öne çıkmaktadır.

Star TV, Lichtenstein'da 50.000 İsviçre Frangı sermaye ile 1 Mart 1989'da kurulmuş bulunan Magic Box Incorporated AG adlı şirket tarafından Türkiye'nin ilk özel televizyon kanalı olarak, Magic Box Star 1 adı ile kuruldu ve Almanya üzerinden 5 Mayıs 1990'da test yayınına, 4 Ağustos 1990'da ise normal yayına başladı. Magic Box Incorporated AG'nin Türkiye temsilcisi olarak 1990 yılının Aralık ayı başında kurulan Magic Box International'ın patronları ise, Rumeli Holding'in sahibi 31 yaşındaki Cem Uzan; Yapı ve Ticaret A.Ş., İmar Bankası ve Adabank'ın sahibi olan babası Kemal Uzan ile Turgut Özal'ın büyük oğlu Ahmet Özal'dı.
 
Anayasanın 133. maddesine göre, Türkiye'de radyo ve televizyon yayınları Türkiye Radyo ve Televizyon Kurumu'nun (TRT) elinde olduğundan özel televizyon kurulamıyordu. Yine anayasaya göre Türkiye'deki tüm vericiler TRT'nin elinde olduğundan verici ve link hattı bulmak gerekiyordu. Bu nedenle 3517 sayılı yasayla TRT'nin radyo-televizyon vericileri önce PTT'ye, oradan da Star 1'e devredildi.
 
1992 yılında Cem Uzan, Ahmet Özal'la olan ortaklığını bitirdi ve uzun bir mahkeme sürecinden sonra Ahmet Özal Almanya'ya gidip Star 1 ismini kendine tescil ettirdi, bu gelişmeden haberdar olan Cem Uzan kanalın adını bir gecede İnterstar (1992) olarak değiştirdi, daha sonra da inter ismini de kaldırarak Star TV (17 Ocak 2002) adını aldı.
 
Star TV, 13 Eylül 1992 tarihinde logosunu lacivert renkli olarak ve sağ alt köşeye koyarak değiştirmiştir. 16 Ocak 2002 tarihinde logosunu Cem Uzan döneminde kanal, Özel amaç hizmet eden ve haksız rekabete yol açıcı yayınlaması nedeniyle RTÜK tarafından verilen 15 gün kapama cezasının ardından logonun kırmızı olarak değiştirilmesine karar verilmiştir, 1 Mayıs 2009 tarihinde ise yerini sol üst köşe olarak değiştirmiştir.
 
Kral TV, Teleon gibi birçok tematik kanal da ilk olarak Star TV bünyesinden çıkmış ve yayınlarına, bu televizyonun teknik çalışanları ve programcıları tarafından hazırlanan programlar ile devam etmişlerdir. 1999'da Türkiye'de ilk sayısal yayını yapan Star TV, 11 Kasım 2003 tarihinde tamamen sayısal yayına geçmiştir.
 
UEFA Şampiyonlar Ligi'ni Türkiye'de, organizasyon kurulduktan beri (1993-1994 futbol sezonu) Star TV yayınlamıştır ve bu ligin yayın hakları 2015 yılına kadar Star TV'ye aittir. 1991-2002 yılları arasında sinema filmlerini Parliament Cinema Club sponsorluk adı altında yayınlamış, logosunu değiştirdikten sonra bu reklam ortaklığı da bitmiştir.
 
2002 Türkiye genel seçimleri'nden önce, aynı zamanda kanalın eski sahibi de olan Genç Parti genel başkanı Cem Uzan'ın, en çok izlenen futbol maçları ve dizilerin reklam aralarında televizyona çıkıp uzun konuşmalar yapması, Türk televizyonculuk tarihine ilginç bir anekdot olarak geçmiştir.
 
14 Şubat 2004 tarihinde Uzan Grubu'na ait tüm şirketlere Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'nun el koymasıyla kısa bir süre devletin eline, 26 Eylül 2005'te düzenlenen bir ihaleyle de 306,5 milyon Amerikan Doları karşılığında Doğan Medya Grubu bünyesine geçmiştir. Doğan Grubu kanalı satın aldıktan sonra yine kendi kanalı olan Kanal D'den bazı dizi ve programları Star Tv'ye transfer etmiştir. İlk olarak Kanal D'nin en çok izlenen dizilerinden Sihirli Annem, Star Tv'ye transfer edilmiştir. Bu olay Doğan grubunun iki kanalı arasındaki ilk "in house" transferi olarak Türk televizyon tarihine geçmiştir. 
 
1 Mart 2006 tarihinde Avrupa'da yaşayan Türk kökenliler için "Euro Star" adında bir kardeş kanalı kurulmuştur. 26 Mayıs 2009'da 20. yaşını kutlayan Star TV, 2009'un Eylül ayında Türk televizyon kanalları arasında ilk Web TV uygulamasını başlatarak, güncel içeriklerle izleyicilerinin videolar izlemelerini sağlamaktadır. Aynı zamanda Video Arşiv sitesini hayata geçiren ilk televizyon kanalı olmuştur. Video arşiv sitesinin en önemli özelliği ise herkese kendine özel bir arşiv oluşturma olanağı sunması ve herkesin etikete veya tarihe göre geçmiş programlara ulaşabilme fırsatı yakalayabilmesidir.
 
Ana Haber Bülteni'ni hafta içi Uğur Dündar, hafta sonları da Nazlı Öztarhan sunmuştur. Arena programını her pazartesi gecesi Uğur Dündar sunmuştur. Spor Müdürü, kanalda aynı zamanda spor spikeri olarak Şampiyonlar Ligi maçlarını da sunan Ertem Şener olmuştur. Kanalın diğer futbol maçlarını ise Sabri Ugan ve Spor İstibarat Şefi Uğur Önver anlatmıştır.
 
 
Star TV'yi bünyesinde barındıran Işıl Televizyon Yayıncılık'ın yüzde 99,99 hissesinin Doğuş Yayın Grubu’na yapılan anlaşmalar sonucu 327 milyon dolar karşılığı 17 Ekim 2011 tarihinde NTV, CNBC-e, e2 gibi kanalları bünyesinde bulunduran Doğuş Yayın Grubu'na satılmıştır.
 
Kanalın Doğuş Yayın Grubu'na satılmasıyla Uğur Dündar Star Haber'i bıraktı. 19 Ekim 2011'den beri Star Haber'i hafta içi Nazlı Çelik sunmaktadır. Hafta sonu haberlerini ise 21 Kasım 2011'dan itibaren Seda Öğretir sunmaya başlamıştır.
 
Doğuş Yayın Grubu'na geçtikten sonra yayın içeriğini değiştiren Star TV, yayınladığı programları da değiştirdi. Diğer ulusal kanalların yayın politikasının dışında yayın yapmayı planlayan Star TV, ABC'nin Türkiye sürümü olmayı hedeflediklerini açıkladı. Sabah kuşağında Melek Baykal'ın sunacağı bir sabah kuşağı programı ve Üstün Dökmen'in hazırlayıp sunacağı Küçük Şeyler'i eklemeye karar verdi. Uzan döneminde ve daha sonra bir dönem Doğan döneminde de yayınlanmış olan Pazar Gecesi Sineması programını geri getirdi. Bununla beraber bir de çizgi film severler için çeşitli animasyon filmlerin yayınlandığı Düşler Sineması Kuşağını yayına koydu. Bazı dizileri yayından kaldırdı, bazı yeni diziler ekledi. Muhteşem Yüzyıl adlı diziyi TVen'e transfer olacağı ama TVen'in rafa kaldırdığı için yönetim diziyi Star TV'ye transfer etti.
 
Star TV yönetimi kanalın kuruluşundan bu yana kanalla bütünleşmiş Star TV logosunu değiştirmeye karar verdi. Kırmızı S harfi üzerine beyaz yıldız şeklindeki logonun yerine ortası boş olan yıldız şeklinde renkli bir logo kullanılmaya başlandı. 31 Aralık 2011'de saat 19.00'da yeni logonun yanı sıra yeni reklam, program fragmanları kullanılmaya başlandı. Kanalın görsel kimliği bu şekilde tamamen değişmiş, Doğuş Grubu tarafından yeniden yaratılmış oldu; diğer DYG kanallarında olduğu gibi kanal logosu ekranın sol üst köşesinden sağ üst köşesine taşındı. Daha sonradan logonun ortasındaki yıldız şeklindeki boşluğa beyaz bir yıldız eklendi. 3 Eylül 2012'de ise kanalın logosunda yer alan Star yazısı kaldırıldı ve logonun içerisindeki beyaz yıldız biraz daha küçültüldü.
 
2012-2013 yayın dönemi için Acun Ilıcalı ile 3 programda anlaşmaya varmıştır  . Ayrıca Celal Pir ve Jülide Ateş'in yerine sabah haberlerini sunması için Seda Akgül'le anlaştı. Celal Pir ise Seda Öğretir'in yerine hafta sonu haberlerini sunacaktır. 4 Temmuz 2013 günü 16:9 yayına geçmiştir.