Star TV'de gergin bekleyiş

Doğuş Grubu'nun satın aldığı Star TV çalışanlarını zor günler bekliyor. Önümüzdeki hafta itibari ile çoğu personelin işine son verilmesinden korkuluyor.

Star TVde gergin bekleyiş
28 Ekim 2011 Cuma 08:08 tarihinde eklendi, 1.232 kez okundu.

 

Satışın gerçekleşmesi ile en çok konuşulan gelişme ise Star Tv Haber Dairesi Başkanı Uğur Dündar’ın istifası olmuştu. İddiaya göre yeni yönetim spiker Nazlı Öztarhan’a haber merkezini kurması için görev verdi.
 
Star Haber çalışanları ile İstanbul’da toplantı yapan Öztarhan’ın Doğuş Medya Grubu yönetiminin önümüzdeki hafta itibari ile bütün çalışanlar ile ayrı ayrı görüşme yapılacağını ve kimin kalıp kimin gideceğinin de o zaman belli olacağını söylediği de gelen duyumlar arasında...
 
Şu ana kadar Star Haber kadrosundan Haber Müdürü Ünal Oymak ile editörlerden Sevgi Ünlü ve Selma Üstün Yüzer’in Star Haber'in yeni patronu olmasına kesin gözü ile bakılan Nazlı Öztarhan’ın tercih ettiği isimler arasında bulunduğu belirtiliyor.
 
Uğur Dündar’ın Arena ekibinden Star Haber'e kaydırılan muhabir ve kameramanlarla birlikte diğer çalışanların akibetinin ise Pazartesi belli olması bekleniyor.
 
Star Haber ekibinde usta muhabirler Turgut Erat, Serap Belet, Osman Terkan, Hatice Demircan, Aytaç Can, Mustafa Şen, Onur Aksoy,  Dilşat Dede Taşkın, dış haberler sorumlusu Serpil Ersemiz  ve İzmir’den İstanbul’a transfer edilen başarılı polis muhabiri Lokman Dağ gibi isimler bulunuyor.
 
Öte yandan bugün sürpriz bir gelişme yaşandı.Kanalda görev yapan  kameramanlar İnsan Kaynakları'na çağrılarak birikmiş tazminatları kendilerine ödendi ve yeni yerlerinin Doğuş Star Televizyonu olduğu tebliğ edildi.

Medyaradar