Starbucks tuvaletinde kamera skandalı

Ünlü kahve zinciri Starbucks'ın Bebek şubesi bayanlar tuvaletinde kamera skandalı yaşandı.

Starbucks tuvaletinde kamera skandalı
28 Mayıs 2013 Salı 14:00 tarihinde eklendi.
İddiaya göre bir televizyon kanalında çalışan kadın muhabir, dün akşam saatlerinde gittiği ünlü kahve zinciri olan Starbucks’ın bebek şubesindeki tuvaleti kullanmak istedi.

Medyaradar'ın haberine göre, tuvaletten içeriye girdiğinde gizlenmiş kamerayı farkeden kadın muhabir, olayı mağaza müdürüne bildirdi. Mağaza müdürünün duruma kayıtsız kalması üstüne polisi arayan kadın muhabir tuvalete gizli kamera yerleştiren Starbucks çalışanından şikayetçi oldu.

Polis olayla ilgili soruşturma başlattı ve güvenlik kameraları incelemeye alındı.

STARBUCKS ÖZÜR DİLEDİ
 
Konuyla ilgili Starbucks Türkiye tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:
 
"Bebek mağazamızda görev yapan bir çalışanımızın adının karıştığı tatsız olay, bizi derinden üzmüştür. Olay, Emniyet birimlerine intikal etmiş olup, ilgili kişi hakkında ve olaya konu cep telefonu ile ilgili inceleme başlatılmıştır. Starbucks Türkiye, münferit olarak gerçekleşen konunun açıklığa kavuşturulması için, büyük hassasiyetle, ilgili birimlerle işbirliği içinde çalışmaktadır. Olayın ortaya çıkmasının ardından, söz konusu çalışan hakkında gerekli işlemler ivedilikle başlatılmış olup, kendisi görevinden uzaklaştırılmıştır. Soruşturma sürecinin tamamlanmasını takiben, gerekli her türlü aksiyon tarafımızca alınacaktır. Starbucks, misafirlerinin güvenliğine büyük önem vermekte ve bunu sağlamak için her zamanki hassasiyeti ile faaliyetlerini sürdürmektedir"