Star'da 20 dakika krizi

Büyüküstün’ün yeni dizisi “20 Dakika”nın ilk bölümü yayınlanacağı kanalda kriz yarattı. Kanal yönetimi görüntülerini reklam filmine benzettiği kaseti yapımcıya geri gönderdi

Starda 20 dakika krizi
04 Aralık 2012 Salı 10:04 tarihinde eklendi, 1.463 kez okundu.

İkiz bebek beklediği ortaya çıkınca ekrana iki sezon ara veren Tuba Büyüküstün’ün fanları yeni dizisi ‘20 Dakika’yı merakla bekliyor.


Ancak son gelen haberlere göre Büyüküstün’ün ‘Ay Yapım’ imzalı dizisi yayın kanalı Star TV’de kriz çıkardı ve bu nedenle dizinin yayın tarihi ertelendi.  Kanalın salı ya da perşembe günü yayınlamayı planladığı ve sık sık tanıtımlarını ekrana getirdiği dizinin ilk bölüm kaseti geçen hafta teslim edildi. Kanal yönetimi izlediği görüntüler karşısında büyük hayal kırıklığı yaşadı. Dizinin reklam filmi formatında çekildiğini ve bu halde yayınlanmasının mümkün olmadığını belirten kanal, görüntülerin yenilenmesi için kaseti yapım şirketine geri gönderdi.
 
Tuba’nın ücreti 50 bin
Tuba Büyüksütün’ün İlker Aksum’la başrolünü paylaştığı ‘20 Dakika’nın en son hazırlanan 3’üncü tanıtım filminin ilk iki tanıtımına göre farklı olması da dikkat çekti. Ay Yapım’ın Kerem Deren ile Pınar Bulut tarafından yazılan ve Serdar Işık tarafından yönetilen dizisi ‘20 Dakika’ için Tuba Büyüküstün’ün bölüm başına 50 bin liraya imza attığı öğrenildi.
 
Büyüküstün son dizisi “Gönülçelen”den 35 bin lira alıyordu. Büyüküstün yeni dizisinde cinayete teşebbüs iftirasıyla hapse atılan Melek isimli bir anneyi canlandırıyor. İlker Aksum da dizide Büyüküstün’ün onu hapisten kaçırmak için plan yapan eşi Ali’yi oynuyor. Müziklerini Toygar Işıklı’nın hazırladığı dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca İpek Bilgin, Bülent Emin Yarar, Cihat Tamer, Ayten Uncuoğlu, Fırat Çelik ve Müjde Uzman gibi ünlü isimler de yer alıyor.

Milliyet