Steve Appleton uçak kazasında öldü

Micron Technology Inc. adlı uluslararası şirketin Üst Yöneticisi Steve Appleton'ın, ABD'nin Idaho eyaletinin Boise kentinde geçirdiği bir uçak kazası sonucu öldüğü bildirildi.

Steve Appleton uçak kazasında öldü
03 Şubat 2012 Cuma 22:23 tarihinde eklendi, 1.009 kez okundu.

Micron şirketi sözcüsü Dan Francisco yaptığı basın açıklamasında, Steve Appleton'ın öldüğünü doğruladı. Francisco, Micron hisse senetlerinin satışının durdurulduğunu duyurdu. 
    
Tutkulu bir pilot olduğu bilinen Steve Appleton'un, tek başına kullandığı deneysel amaçlı geliştirilen sabit kanatlı uçağının, Boise havaalanında kaza yapması sonucu öldüğü bildirildi. 
    
Havaalanı sözcüsü Patti Miller, kaza yapan sabit kanatlı, tek motorlu Lancair tipi uçakta sadece Steve Appleton'ın bulunduğunu söyledi. 
    
Idaho eyaletinin Ada kasabasına ulaşan haberlerde de havaalanına inmeden önce uçakta yangın çıktığı belirtildi. 
    
Steve Appleton'ın ölümünün ardından Micron yönetim kurulu tarafından yapılan yazılı açıklamada, "Steve Appleton'ın tutkusu ve enerjisi, Micron, Idaho toplumu ve genelde teknoloji sanayiinde silinmez bir iz bırakmıştır" ifadeleri yer aldı. 
    
Dünyadaki en büyük ileri teknoloji yarı iletken çözelti sağlayıcı şirketlerden biri olan Micron Technology Inc şirketi, ayrıca tüm dünyada her türlü DRAM, NAND ve NOR tipi flash belleklerinin üretimini ve pazarlamasını yapıyor.